E-TRANSIT

Modellen som visas på bilden är en Ford E-Transit

Kommer 2022

Bilderna som visas överensstämmer inte med EU-specifikationerna

Chassiombyggnaden (fordonet längst till vänster) är endast för illustrativa ändamål

317 km

elektrisk räckvidd

1.616 kg

max nyttolast brutto exl. passagerare

15,1 m3

max lastutrymme

35 minuter

DC snabbladdning från 15 % till 80 %

HELT ELEKTRISK. INGA KOMPROMISSER.

Nya Transit är på väg. Byggd för att vara tuffare, mer kapabel och mångsidig än någonsin. Och nu även med nollutsläpp under körning. E-Transit är det senaste tillskottet i Fords växande familj med elektriska fordon och inleder en ny era för den ikoniska Transit-skåpbilen.

Den batteridrivna skåpbilen med 400 volt och 67 kWh är utformad för att hjälpa ditt företag att blomstra samtidigt som den uppfyller hållbarhetsmålen och klarar en körsträcka på upp till 317 Km på en enda laddning*.

Detta helelektriska kraftpaket gör att du alltid kan köra i lågutsläppszoner. Med Pro Power Onboard kan du ansluta den till ett 2,3 kW/230-volts uttag för att ladda dina verktyg var du än befinner dig.

E-Transit finns i två höjd- och tre längdvariationer och erbjuder ett lastutrymme på upp till 15,1 kubikmeter**.

Så oavsett hur dina krav ser ut finns det alltid en konfiguration som hjälper dig att elektrifiera ditt företag.  

HELT ELEKTRISK

KÖRNING MED NOLLUTSLÄPP

Med E-Transit får du inte bara en 40-procentig minskning*** av dina servicekostnader jämfört med dieselfordon, utan även ett helt elektriskt fordon som helt eliminerar utsläpp under din körning. Detta gör att du kan köra genom lågutsläppszoner och även hjälpa din verksamhet att uppnå hållbarhets- och koldioxidminskningsmålen. Och du kan öka miljöfördelarna genom att använda en leverantör av förnybar energi när du laddar ditt fordon.

TYST PRESTANDA

TYST KÖRNING

Med den tysta och eldrivna motorn E-Transit kan du arbeta var och när som helst. Oavsett om du arbetar hela natten eller gör tidiga morgonleveranser kommer elfordonet se till att den lokala bullernivån hålls så låg som möjligt.

PRO POWER ONBOARD

Med sitt stora elektriska batteri gör E-Transit det möjligt för dig att använda dina verktyg oavsett var ditt nästa jobb är. Pro Power Onboard finns som extra tillval och ger 2,3 kW effekt utan att behöva någon generator. Du kan alltså enkelt ansluta dina borrar, sågar, bärbara datorer med mera till det inbyggda 230-voltsuttaget och börja arbeta.

KOMPROMISSLÖS KAPACITET

Den intelligent designade E-Transit ger utsläppsfri körning utan att kompromissa med Transits legendariska kapacitet. Batteriet sitter under huvuddelen av fordonet för att maximera utrymmet. Så med ett urval av tre längder och två takhöjder har du mellan 9,5 och 15,1 kubikmeter tillgängligt lastutrymme där du kan transportera en last på upp till 1 616 kg1. Och med en elektrisk sidolastdörr och bakdörrar i full höjd med infällda spotlights som tillval är det enkelt att komma åt din last.

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4 är ett molnanslutet kommunikations- och underhållningssystem. Molnanslutningen ger SYNC 4 mer avancerad ruttplanering och röstigenkänning i samtal. Mobila uppdateringar garanterar att din skåpbils gränssnitt utvecklas kontinuerligt. Och med trådlös smartphoneintegrering, laddningshantering för elfordon, en ny 12-tums pekskärm och mycket mer kommer du att uppleva en ny och uppkopplad värld med SYNC 42

FORD TELEMATICS

Om du har en större vagnpark kan vårt utbud av Ford Telematics-lösningar hjälpa dig att hantera den mer effektivt, maximera produktiviteten och minimera tiden som fordon står stilla. Ford Telematics ger kraftfull datadriven statistik om den dagliga användningen av din vagnpark, och låter dig snabbt granska fordonens status och förbättra produktiviteten genom att omedelbart identifiera problem som kräver uppmärksamhet.

DEPÅLADDNING

Vi kan förse dig med hårdvara och mjukvara för att enkelt ladda din flotta av elfordon vid dagens slut. Vi kan installera en laddningsplats i dina lokaler för att ladda din E-Transit från 0–100 % på drygt 8 timmar3.

OFFENTLIG LADDNING

Var ditt företag än befinner sig ska det vara enkelt att ladda en E-Transit. Vårt snabbväxande FordPass-laddningsnätverk kommer att ha fler än 150 000 laddstationer över hela Europa 2021. Och de kraftfulla snabbladdningsstationerna från IONITY kommer att ha 400 platser vardera med flera laddstationer. 

LADDNING HEMMA

Att ladda E-Transit hemma är lika enkelt som att ansluta din smarttelefon och ett smidigt sätt att se till att skåpbilen är klar att köra när du är redo. Alternativt kan du installera en Ford Connected Wallbox hemma för att dra nytta av större bekvämlighet och snabbare laddningstider.

MINSKADE DRIFTSKOSTNADER

Genom att byta till el kan ditt företag dra fördel av billigare driftskostnader för fordon. Att ladda ett fordon kostar betydligt mindre än att tanka. Och om du laddar hemma eller på jobbet istället för offentligt, blir kostnaderna ännu lägre, särskilt om du kan dra fördel av sänkta energipriser för laddning över nattern. 

MINSKADE UNDERHÅLLSKOSTNADER

Dra nytta av upp till 40% rabatt*** på servicekostnaden för ägarskap***. Elfordon har färre rörliga delar och har därför vanligtvis mindre servicekostnader under tre år än ett dieselfordon. Detta bidrar till att minimera tiden då fordonen står stilla och öka företagets produktivitet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer? Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om det senaste från Ford.

ANMÄL DIG HÄR ›
Hedin Motor Company AB förbehåller sig rätten att ändra vart och ett av ingående villkor och förutsättningar vid valfri tidpunkt genom att publicera ändringarna på webbplatsen. Vi förbehåller oss därför rätten att när som helst göra ändringar beträffande specifikationer, färger och priser för modeller och produkter illustrerade och beskrivna på denna webbplats. Bilarna på bilderna kan vara extra utrustade. Med reservation för felskrivningar. Kontakta din närmaste Ford återförsäljare för löpande information.

Bilder och information som visas på den här webbplatsen kanske inte återspeglar de senaste europeiska specifikationerna, färgerna kan variera, alternativ och / eller tillbehör kan visas mot en extra kostnad och platser och fordon som används kan vara utanför Europa.
[*] Baserat på full laddning. Körsträckan som nämns är för den bästa varianten, Skåp i 390-serien och med hastigheten begränsad till 90 km/h. Det uppskattade räckviddsmålet gäller för en tillgänglig konfiguration (och baserar sig på CAE-modellering med WLTP-testprocedurer). Den verkliga räckvidden varierar beroende på förhållanden som externa element, körbeteende, fordonsunderhåll, litiumjonbatteriets ålder och fordonets tillstånd.
[**] Lastkapaciteten är begränsad efter vikt och viktfördelning.
[***] Baserat på en treårsperiod eller 180 000 km. Jämförning av schemalagda och icke-schemalagda underhållsobjekt för ett batteridrivet elfordon jämfört med en liknande dieseldriven skåpbil.
[1] Uppgifterna baseras på L2H2 420-serien med den högsta prestandan. Lastkapaciteten är begränsad efter vikt och viktfördelning.
[2] Nästa generations Ford SYNC® och navigationssystem är tillval. Kör inte om du är distraherad. Använd endast röststyrda system när det är möjligt och använd inte handhållna enheter medan du kör. Vissa funktioner kan vara låsta när fordonet har en växel i. Alla funktioner är inte kompatibla med alla mobiler. Avgifter för meddelanden och data kan tillkomma.
[3] Räckvidd och laddningstider baseras på tillverkarens datorsimuleringar och EPA:s beräkningsmetod för räckvidd. Laddningshastigheten minskar när batteriet når full kapacitet. Dina resultat kan variera beroende på tiden du laddar och batterinivå. Verklig fordonsräckvidd varierar beroende på förhållanden såsom externa element, körbeteende, fordonsunderhåll, litiumjonbatteriets ålder och fordonets tillstånd.