Välkommen till Fordbloggen! Här kan du ta del av vad som är på gång Ford-världen.
2022-07-01
Ford blir ny officiell bilpartner till Längdlandslaget
Ford har ingått avtal med Ski Team Sweden XC och blir från den 1 juli officiell bilpartner till Längdlandslaget. Organisationerna ska tillsammans arbeta för att öka intresset för sporten bland yngre och ta ett grepp om hållbarhetsfrågor för att säkerställa att framtida generationer ska ha möjlighet att åka skidor på snö.
2022-05-17
Ford går med i vädjan till EU för utsläppsfri bilförsäljning 2035
Ford of Europe har tillsammans med 25 företag undertecknat en vädjan till EU för att säkerställa att alla nya person- och transportbilar i Europa är utsläppsfria från 2035 och att EU ska fastställa obligatoriska mål för laddinfrastruktur.
2022-05-14
Ford offentliggör nya, helt elektriska transportbilen E-Transit Custom
Ford tog idag ytterligare ett stort steg i sin elektrifieringsresa när Ford Pro offentliggjorde de första detaljerna om den helt nya, helt elektriska E-Transit Custom.
2022-05-08
Ford blir huvudpartner och officiell bil till svensk tennis
Ford och Svenska Tennisförbundet ingår ett nära samarbete där Ford blir huvudpartner och officiell bil till svensk tennis. Man ska bl.a. verka för att göra sporten mer tillgänglig och få in fler barn och ungdomar i verksamheten.
2022-04-16
Ford storsatsar på elektriskt - nio modeller tillgängliga 2024
Ford storsatsar på elektrifiering i europa och planerar lansera 7 nya helt elektriska fordon till 2024. Detta innebär, tillsammans med de nuvarande modellerna Mustang Mach-E och E-Transit, totalt 9 helt elektiska fordon.
2022-03-13
Nya Ranger Raptor ritar om kartan för terräng-prestanda
Nästa generations Ranger Raptor har utvecklats av Ford Performance och har omkonstruerats för riktiga terrängentusiaster. Med smartare teknik som styr ny, mer slittålig hårdvara, blandar Ranger Raptor rå kraft med mekanisk och teknisk precision för att skapa den mest avancerade Rangern någonsin.
2021-12-21
Nya Ford Ranger
Nya Ford Ranger - den smartaste, mest mångsidiga och kapabla Rangern någonsin. Nästa generations Ranger kommer till Sverige i början av 2023.