2023-03-22

Vi presenterar nya helelektriska Explorer

NYA HELT ELEKTRISKA FORD EXPLORER

En ny Ford har anlänt! Vi presenterar helelektriska Explorer, en tuff elbil som kombinerar tysk ingenjörskonst med självsäker amerikansk attityd. Den mellanstora crossovern erbjuder sittplatser för upp till fem personer och är fullt utrustad för familjer att ge sig ut på äventyr.

Helt elektriska Explorer är konstruerad och tillverkad i Tyskland och erbjuder en innovativ digital upplevelse som hjälper förare och passagerare att hålla sig uppkopplade och bekväma på resan. 

Futuristisk exteriörstyling matchas av en ultramodern interiör med förstklassiga material. Designelement så som skulpterade sportiga säten och en sofistikerad soundbar som vanligen förekommer i revolutionerande konceptbilar än familjebilar. Allt detta i kombination med möjligheten att snabbladda från 10 till 80 procent på bara 25 minuter och på 500 000 laddningsplatser över hela Europa.

Mot en elektrifierad framtid

I spetsen för vår elsatsning är den nya helelektriska Explorern vår första elbil som byggs i det nya elektrifieringscenter i Köln, Tyskland, ett stort steg mot målet att erbjuda en helt elektrifierad produktportfölj i Europa till 2030.

Med design redo för äventyr och med förvaring på cirka 470 liter med alla säten uppfällda är vår nyaste elbil idealisk för att utforska staden och vägarna utanför. 

Uppkopplad teknik

Funktionerna inkluderar en 15-tum skjutbar SYNC Move pekskärm med ett uppkopplat infotainmentsystem och ljudsystem speciellt anpassat för interiören, trådlös appintegration och avancerad förarassistansteknik.

Håll dig uppdaterad

Helt nya och elektriska Explorer kommer att finnas tillgänglig i två versioner, Explorer och Explorer Premium. Svenska priser kommer att kommuniceras senare under våren 2023.

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få de senaste nyheterna och uppdateringarna om nya elektriska Explorer.