2023-04-06

Nya Transit Courier offentliggjord

Nya Transit Courier

Den nya Transit Courier är likt tidigare modell kompakt men har också blivit längre, bredare och högre. Den är också smartare. Förutom att göra plats för två EU-pallar i lastutrymmet har nya Courier ny avancerad teknik, säkerhet och drivlinor.

Nu kommer Courier även som en helt eldriven modell. Den helt nya E-Transit Courier breddar Ford Pros utbud av innovativa, elektrifierade och uppkopplade transportbilar och är dessutom kompatibel med Ford Pros plattform av mjukvaror och uppkopplade tjänster, som bland annat består av laddningslösningar och hanteringsverktyg för bilflottor.
MER KAPACITET FÖR VÄXANDE FÖRETAG
Transit Courier är packad med avancerade funktioner som hjälper dig genom din arbetsdag. Intelligent förarassistans, Adaptiv farthållare med körfältshållning, Pre-Collision Assist, Intelligent Speed ​​Assist och parkeringssensorer bak. Nya Courier gör körning, parkering och arbete enklare, smartare och säkrare. 

E-Transit Courier
E-Transit Courier har helt designats om från grunden med utgångspunkten att maximera och optimera lastutrymmet. I den nya versionen erbjuds nu ett 25% större och mer flexibelt lastutrymme än den utgående modellen. Lägg till ökad nyttolast med plats för två europallar.

E-Transit Courier är en del av Fords globala investering på mer än 50 miljarder USD där målet är att leda EV-revolutionen. Sedan tidigare så har den ikoniska Transit-familjen förnyats med fler elektriska alternativ så som E-Transit och E-Transit Custom och nu ansluter även E-Transit Courier.