Tillbaka

Rek pris:

Din sammanställning:

Boka provkörning

Boka en provkörning genom att välja din närmaste återförsäljare. Om du skickar din personliga kontaktinformation till återförsäljaren kommer de att kontakta dig när den valda bilen är tillgänglig för en testkörning. Observera att provkörningsbilen kan skilja sig från den konfigurerade bilen, eftersom samtliga modeller och versioner inte är tillgängliga hos alla återförsäljare.

Boka

Prisförslag

Bli kontaktad av återförsäljare. För att skicka din konfiguration, fyll i dina uppgifter och välj återförsäljare. Vald återförsäljare hjälper till med nästa steg i ditt köp.

Spara konfigurationer

Du kan spara din konfiguration när du accepterar de nödvändiga policyinställningarna. Via konfiguratorbutiken kan du komma åt dina färdiga och sparade konfigurationer när som helst när du återvänder till den här sidan. Du kan också jämföra dina konfigurerade modeller. Observera: ingen registrering krävs för att använda konfiguratorlagret och all data kommer att lagras på din lokala enhet, vilket innebär att ingen data laddas upp till en fjärrserver.

Övrigt

Exportera

Totalt rek.pris

Specifikation

Angivna priser är cirkapriser rekommenderade av generalagenten. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Kontakta din närmaste Fordåterförsäljare för löpande information.

Bilder, färger och priser för modeller och produkter illustrerade och beskrivna på denna webbplats kan närsomhelst ändras. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för felskrivningar.

Ford förbehåller sig rätten att ändra vart och ett av ingående villkor och förutsättningar vid valfri tidpunkt genom att publicera ändringarna på webbplatsen. Vi förbehåller oss därför rätten att när som helst göra ändringar beträffande specifikationer, färger och priser för modeller och produkter illustrerade och beskrivna på denna webbplats. Bilarna på bilderna kan vara extra utrustade. Med reservation för felskrivningar.

För bekymmersfri körning har huvudparten av Fords bilar 5 års garanti eller upp till 10 000/15 000 mil (beroende på modell) beroende på vilket som inträffar först. Nybilsgarantin gäller upp till två år efter garantistartdatum, oavsett körsträcka. Den förlängda garantin som löper efter detta omfattar i huvudsak samma villkor som nybilsgarantin, med några undantag. Kontakta din närmsta Fordåterförsäljare för fullständiga villkor.

De tillbehör som visas är utvalda produkter från tredjepartsleverantörer och kan omfattas av andra garantivillkor. Kontakta din Fordåterförsäljare för information om specifika produkters garantivillkor.