E-TRANSIT

E-TRANSIT

Nya Transit är på väg. Byggd för att vara tuffare, mer kapabel och mångsidig än någonsin. Och nu även med nollutsläpp under körning. E-Transit är det senaste tillskottet i Fords växande familj med elektriska fordon och inleder en ny era för den ikoniska Transit-skåpbilen.

Detta helelektriska kraftpaket gör att du alltid kan köra i lågutsläppszoner. Med Pro Power Onboard kan du ansluta den till ett 2,3 kW/230-volts uttag för att ladda dina verktyg var du än befinner dig.

Kommer under 2022.

LÄS MER OM NYA E-TRANSIT >

FÖRHANDSBESTÄLLNING

Du kan redan idag förhandsbeställa Ford E-Transit.

REK. KAMPANJPRIS

Från 619 900 kr (ex moms)*

Kontakta din Ford-återförsäljare för att göra din förhandsbeställning.

Hedin Motor Company AB förbehåller sig rätten att ändra vart och ett av ingående villkor och förutsättningar vid valfri tidpunkt genom att publicera ändringarna på webbplatsen. Vi förbehåller oss därför rätten att när som helst göra ändringar beträffande specifikationer, färger och priser för modeller och produkter illustrerade och beskrivna på denna webbplats. Bilarna på bilderna kan vara extra utrustade. Med reservation för felskrivningar. Kontakta din närmaste Ford återförsäljare för löpande information.

* Erbjudandet gäller t.o.m. 2022-05-31 hos deltagande återförsäljare, och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtal. Lokala avvikelser kan förekomma. Priset avser modell Ford E-Transit 350 L3 184hk skåp.