Kommande modeller

Vårt utbud av person- och transportbilar är i ständig utveckling och nya modeller släpps regelbundet. Vi har också högt uppsatta klimatmål som innebär att alla våra fordon ska vara 100 % elektriska år 2035. Här kan du se de senaste produktnyheterna som offentliggjorts, redo att beställas inom en snar framtid.
Mustang Mach-E Rally
100% el
Vi började med att elektrifiera Mustang. Nu tar vi det ett steg längre - ut på gruset. Vi introducerar den rally-inspirerade helt elektriska Mustang Mach-E Rally.
 
Nya Transit Connect
Plug-In Hybrid
Nya Ford Transit Connect skåpbil har anlänt. Med ökad dragkapacitet, omdesignat lastutrymme och tillgänglig för första gången som Plug-in Hybrid.
 
Ranger Plug-In Hybrid
Plug-In Hybrid
Eurpoas mest sålda pick-up - nu äntligen som Plug-In Hybrid! Nya Ranger PHEV kombinerar elektrisk körning med äventyrlig mångsidighet och den pålitlighet.
 
Nya Transit
Nya Ford Transit är ett steg upp från sina föregångare, med förbättrad funktionalitet och vår mest avancerade teknik för att maximera produktiviteten.
 
Nya Mustang GTD
Ford Mustang® GTD, en superbil redo för både vägen och racingbanan. Med en superladdad 5,2L V8-motor, kolfiberkaross och ikonisk Mustang-design.
 

UTFORSKA ALLA FORD-MODELLER

Ford erbjuder ett brett utbud av person- och transportbilar. Hitta modellen som passar dina behov bäst.
VIKTIG INFORMATION