NYA FOCUS

NYA FOCUS

NYA FORD FOCUS

Focus-upplevelsen är bättre än någonsin med en slående ny design och utrustad med nästa generations uppkopplingsmöjligheter.
En ny och intuitiv 13,2-tums pekskärm i färg har sofistikerad SYNC 4-teknik. Premium-uppkoppling och Ford Secure håller dig uppkopplad och ger dig tillgång till högteknologiska säkerhetsfunktioner.
Kom in i en elektrifierad värld av effektivitet och kontroll med den nya EcoBoost Hybrid PowerShift-automatlådan som är specialbyggd för att göra varje körning smidigare.
För att öka flexibiliteten kan du med en ny våtzon i Focus kombi hålla din våta och torra utrustning säkert åtskilda.
Välj mellan den robusta praktiska funktionen i Ford Focus Active, den lyxiga komforten i Titanium, ST-Lines sportinspirerade styling eller prestandan i ST.

Nya Focus kommer i februari 2022.

Uppkopplad intelligens

Håll dig uppkopplad till världen runt omkring dig med nya Ford SYNC 4. Här ingår en 13,2-tums pekskärm med hög upplösning, molnansluten navigering och en anpassad röststyrning med naturlig språkigenkänning. Nya Focus kan även anslutas trådlöst till din smartphone via Android Auto/Apple CarPlay, vilket gör varje ny resa smidig.

Smidigare och effektivare resor

Nya Focus EcoBoost Hybrid finns med en avancerad Powershift-automatlåda. Den sjuväxlade automatiska dubbelkopplingslådan** är konstruerad för att ge en mer effektiv och mindre krävande körning som kompletterar hybridmotorns elektriskt förstärkta prestanda.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer? Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om det senaste från Ford.

ANMÄL DIG HÄR ›

SYNC 4: "Kör inte om du är distraherad eller medan du använder handhållna enheter. Använd röststyrda system när det är möjligt. Vissa funktioner kan vara låsta när fordonet har en växel i. Alla funktioner är inte kompatibla med alla mobiltelefoner."
Android Auto™ och Apple CarPlay™: "Kräver telefon med aktiv datatjänst och kompatibel programvara. SYNC 4 kontrollerar inte produkter från tredje part när de används. Tredje part är ensamt ansvarig för sin respektive funktionalitet."

Ford Secure:
Ford Secure fungerar tillsammans med den kostnadsfria SecuriAlert-funktionen för att öka säkerheten i ditt fordon. Du har kontroll över de uppgifter som du väljer att dela med Ford. För att utnyttja vissa funktioner kan du behöva välja att dela kör- och platsinformation. För att utnyttja tjänster för stulet fordon kommer fordonets uppkoppling ständigt vara påslagen för att garantera att fordonsspårningen inte kan inaktiveras om en stöld skulle ske. Läs FordPass-villkoren och sekretesspolicyn för information som rör ditt Fordkonto och dina FordPass-tjänster, inklusive hantering av personuppgifter.

Premium-uppkoppling:
Premium-uppkoppling är en abonnemangsprodukt. Fords abonnemangstjänster förnyas inte automatiskt. Du kan bestämma om du vill anmäla dig till prenumerationstjänsterna i slutet av din provperiod. Detta kommer att medföra en månatlig prenumerationsavgift.

Denna produkt använder FordPass Connect* för att ladda ner data. Du måste ha platstjänster och fordonsdata aktiverade i SYNC för att kunna använda denna produkt.

**Powershift-automatlådan finns som tillval på 1,0-litersmodellerna av Focus EcoBoost Hybrid (MHEV).