Finansiering privatpersoner

När du tänker på att skaffa en ny bil är det viktigt att välja en finansieringslösning som passar just dina behov och din ekonomi. Ford erbjuder en rad flexibla och förmånliga finansieringsalternativ för privatpersoner som vill köra en Ford utan att kompromissa med sin ekonomiska frihet. Oavsett om du föredrar att äga din bil direkt, betala i din egen takt, eller njuta av friheten med ett leasingavtal, har Ford en lösning för dig. 

Billån

Ett billån från Ford ger dig möjligheten att köpa din drömbil genom att betala av den över tid. Med Fords billån kan du anpassa din amorteringsplan med flexibla löptider och konkurrenskraftiga räntor. Det innebär att du kan välja en betalningsplan som passar din budget och dina behov. 

Privatleasing

Privatleasing innebär att du leasar din Ford för en förutbestämd period mot en månadskostnad. Med privatleasing behöver du inte oroa dig för bilens värdeminskning eller försäljning i framtiden; när leasingperioden är över lämnar du helt enkelt tillbaka bilen. Detta alternativ är perfekt för dig som värdesätter enkelhet och bekvämlighet, med möjlighet att alltid köra en ny och uppdaterad Ford-modell.

Kontant

För den som föredrar en enkel och rättfram affär erbjuder Ford såklart även möjligheten att köpa din bil kontant. Detta är det mest traditionella sättet att köpa bil på och passar dig som har tillräckliga medel tillgängliga och vill undvika räntekostnader och månatliga betalningar. Att betala kontant för din Ford innebär att du äger bilen direkt och har full kontroll över din ekonomi utan att binda dig till några finansieringsavtal.

Jämför finansieringsalternativ

Privatleasing Billån
Tillgänglig hos din Fordhandlare Ja Ja
Möjlighet att äga din bil Nej, du leasar bilen och återlämnar den sedan Ja
Modeller Endast nya bilar Både nya & begagnade bilar
Kontraktslängd 36 månader (vissa modeller även 12 och 24 månader) 12 till 60 månader
Fast månadskostnad Rörlig ränta. Förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden. Rörlig ränta. Förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.
Serviceavtal Service ingår under hela perioden Fråga din lokala återförsäljare
Handpenning Nej Ja, minst 20 %
Möjlighet att förlänga/köpa loss/sälja bilen Nej Ja

Finansiera din drömbil

Oavsett vilket finansieringsalternativ du väljer, är Ford engagerade i att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller dina unika behov och gör det möjligt för dig att njuta av din bilkörning till fullo. Kontakta din närmaste Ford-återförsäljare för att få mer information och börja din resa mot att köra din drömbil idag.