Företagskund

Oavsett storlek på företag har Ford en lösning för er verksamhet. Med ett av marknadens bredaste modellprogram kan vi hjälpa till att skapa ett förmånligt bilägande med skräddarsydda helhetslösningar för både tjänstebilsförare och företag.

Upptäck våra företagsbilar

Precis som att varje affär är unik har också varje förare olika behov. Och för att du ska hitta det som passar just dig och ditt företag har vi tagit fram flera företagserbjudanden på våra populäraste bilar.

Upptäck våra företagsbilar och ta del av Fords erbjudanden.

Mustang Mach-E and E-Transit parked in a futuristic city

Företagsfinansiering

På Ford erbjuder vi våra kunder ett bekvämt bilägande med flexibla och förmånliga finansieringslösningar. Oavsett om det är ett nystartat företag eller i expanderingsfasen, en enskild firma, eller ett företag med större vagnpark, så finns olika helhetslösningar för att tillgodose just ert företags behov.

Läs mer och hitta det finansieringalternativ som passar er verksamhet bäst.

Three people standing in front of Ford car fleet on parking lot

Ford Business Lease

Ford Business Lease är ett helt nytt sätt att ha företagsbil genom Ford. Allt sker online, från bilinköp till körjournal och fakturahantering. Ford Business Lease - ett samarbete med Unifleet AB - erbjuder företagsbil online, en paketering med operationell leasing där restvärdet, service, försäkring och kostnader för vinterhjul, skifte och förvaring garanteras.

Har du flera bilar i din vagnpark och intresserad av en helhetslösning? Då kan vi hjälpa dig. För större vagnparker erbjuder vi både finansiell och operationell leasing och anpassar lösningen efter ert företags behov.

Ford car key beeing handed over

Service och ägandetjänster

Vår service sätter din verksamhet i framsätet. Ford har en rad förmånliga service och ägandetjänster som underlättar och får din dagliga business att rulla. Läs mer om fördelarna här.

Woman standing outside car and man loading packages into a Ford Transit

Ford Fleet

Ford levererar och underhåller några av de största fordonsflottorna av personbilar och lätta transportbilar i Europa. Om du är ute efter att uppdatera eller köpa in en lite större vagnpark är du välkommen att kontakta Fords Fleet team direkt på fleet@hedinmotorcompany.com

Med vårt breda utbud av person- och transportbilar samt ett rikstäckande nätverk av serviceställen är vi säkra på att vi kan hitta en lösning som passar just ert företag.

Man in front of computer typing

Kontakta oss

Kontakta din återförsäljare så hjälper de dig att hitta en lösning som passar ditt företag.