FordPass

 

FORDPASS APP

FordPass är framtagen för att göra det bättre än någonsin att äga en Ford. Du kan till exempel hitta bensinstationer, parkeringsplatser och andra intressanta platser i närheten och skicka dem direkt till bilens navigationssystem. Du kan även få viktig information om fordonets skick och användbara servicepåminnelser skickade direkt till din telefon.

Ladda ner appen nu.

PROBLEMFRITT ÄGANDE

Din Ford i din handflata 

Förvara all viktig information om din Ford på ett ställe.

Upptäck nya nivåer av kontroll över ditt fordon

Lås, lås upp, starta och stäng av din bil, allt via FordPass.2

SÖMLÖST RESANDE

KOM ALLTID FRAM I TID

Kom fram snabbare till ditt resmål med uppdaterad trafikinformation i realtid.3

HITTA SAKER ATT GÖRA DIREKT

Hitta och dela resmål med din bil.

LÄGG MINDRE TID PÅ ATT KÖRA RUNT I CIRKLAR

Hitta den bästa parkeringsplatsen till det bästa priset. 

DET NYA FORDPASS CONNECT MODEMET GÖR DINA RESOR ENKLARE

Upptäck en serie funktioner i ditt fordon och på din smartmobil som arbetar tillsammans för att hålla dig bekvämt uppkopplad på varje resa.

  

VÄLKOMMEN TILL DITT FORD-KONTO

En synkroniserad upplevelse

Ford-kontot är länkat till FordPass-appen. Ditt användarnamn och lösenord är därför desamma i FordPass-appen och i ditt Ford-konto. All information du lägger till eller uppdaterar via ditt Ford-konto kommer även uppdateras i FordPass-appen.

KONTAKTA OSS

Våra FordPass Guider finns här för dig, alltid till hands för att ge dig mobilitetsråd när du behöver det.

Har du frågor eller funderingar som du inte kan få svar på av din Fordåterförsäljare eller från vår hemsida är du varmt välkommen att kontakta FordPass Kundtjänst.

Vi nås via e-post: fpswe@ford.com

Villkor | Integritetspolicy-och cookieguide

[1] FordPass Connect är ett tillval. Modemet i bilen kommer att anslutas vid leveransen.  Du kan välja eller välja bort viss datadelning.
[2] I bilar med automatväxel kan du nu använda din telefon för att starta motorn i din bil från ditt hem, kontor eller någon annan plats. Det gör att du kan vara säker på att din bil är isfri, varm och klar att köra när du är det. Funktionen låser automatiskt dörrarna när motorn är på och bilen behöver fortfarande din nyckel innan den kan köras. Vi uppmuntrar inte till onödig användning av tomgång.
[3] Skärmens utseende kan variera. Beroende på din enhet måste du ansluta till SYNC 3 via en usb-kabel för iOS-modeller eller via Bluetooth® för Android-enheter. Du kan använda Live Traffic i de bilar som är utrustade med SYNC 3 och satellitnavigering. Dessa är: Focus, C-MAX och Grand C-MAX (byggda efter september 2016), Kuga, Transit Connect, Ranger (byggda efter oktober 2016), Mondeo, S-MAX, Galaxy, nya Fiesta (byggda efter 15 maj 2017), Mustang (byggda efter 1 mars 2017) och Edge (byggda efter 15 mars 2017).