FORD TRANSIT SKÅPBIL

Smartare, ännu mer användbar, uppkopplad teknik. Mer kraftfulla och effektiva motorer och möjlighet att köra på HVO100 biodiesel. En iögonfallande ny design. Och, viktigast av allt, förbättringar när det gäller lastkapacitet. Det här är Ford Transit.

Prisbelönt säkerhet

Ford Transit har fått utmärkelsen som en av de bäst presterande skåpbilarna i aktiv säkerhet, tilldelat av Euro NCAP i testet 19 best selling Vans in Europe.

I testet som representerade det dagliga arbetet erhöll Transit guldmedalj. Transits trafikskyltsigenkänning registrerades med den enda perfekta poängen under hela evenemanget, och Euro Ncap erkände Fords teknik gällande krockavvärjning med fotgängaravkänning som en tydligt klassledande funktion.

Alla Transits säkerhetsfunktioner är utformade och granskade för att leverera service på högsta nivå, hålla dig, din last och andra trafikanter säkra. Och hjälper till att hålla ditt företag på vägen.

Hjälper dig arbeta smartare

Ford Transit är fullpackad med avancerad teknik. Allt är framtaget för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Här ingår informationssystem för dödavinkeln och varningssystem för korsande trafik, båda framtagna för att varna dig för andra trafikanter när du byter fil eller backar. Aktiv parkeringshjälp gör det enklare att parkera din skåpbil. Och den nya intelligenta adaptiva farthållaren bidrar till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. Den har även en högt placerad bakåtriktad kamera med nedåtriktat ljus och en framåtriktad vidvinkelkamera så att du alltid kan se vad som finns runt din skåpbil. Det är teknik som är så användbar att du undrar hur du har klarat dig utan den.

Parkera och backa utan stress

Den aktiva parkeringshjälpen i Transit gör parkeringen enklare än någonsin. Systemet identifierar en parkeringsplats av rätt storlek och styr automatiskt in eller ut dig, medan du kontrollerar pedalerna och växlarna. En inbyggd skärm i mittkonsolen ser sådant du kan tänkas missa och systemet visar virtuella linjer på skärmen vilket hjälper dig parkera i de allra smalaste parkeringsfickorna. Kameran aktiveras automatiskt när du lägger i backen.

Servostyrning som reagerar på alla situationer

Elektrisk servostyrning ger varierande hjälp beroende på fordonets hastighet, samtidigt som den hjälper till att förbättra bränsleekonomin genom att använda elektrisk kraft istället för att dra kraft från motorn. (Standard på alla FWD- och RWD-modeller när de specificeras med antingen steg 6.2-motor eller automatlåda)

Ser vad som kommer från båda håll

En liten panoramakamera fram ger en tvådelad skärmbild på bilens multifunktionsskärm så att du kan se fordon, cyklister eller fotgängare på båda sidor om bilen. Denna främre vidvinkelkamera är ovärderlig när du ska ta dig ut ur ett trångt parkeringsutrymme eller ut på en vältrafikerad väg med begränsad sikt.

Teknik som ser det du inte kan se

Döda vinkeln-övervakningen (BLIS) använder radarsensorer för att upptäcka fordon som kan vara dolda i din döda vinkel. De sitter på bägge sidor av din nya Transit och varnar dig med en orange lampa som syns tydligt i förarsidans backspegel.

Ett avancerat system som hjälper dig att hålla dig kvar i rätt körfält.

Filhållningssystemet använder en framåtriktad kamera för att läsa av om du råkar glida ur filen av misstag. Filhållningssystemet ger dig lätt styrhjälp för att leda tillbaka dig i rätt körfält. Om du kör upp på filmarkeringen eller vägrenen varnar systemet dig genom att ratten börjar vibrera och en varning visas på skärmen. Tekniken avaktiveras automatiskt vid hastigheter under 64 km/h och den kan även stängas av manuellt.

Upptäcker fordon som du annars kan missa

Varning för korsande trafik är en del av det nya döda vinkelövervakningssystemet. När du backar ut ur ett parkeringsutrymme och har begränsad uppsikt över trafiken kan funktionen upptäcka och varna för korsande fordon genom att ge en varningssignal. Funktionen tänder dessutom en lampa i sidospegeln (den högra eller den vänstra beroende på den annalkande trafikens riktning), och visar samtidigt en varning på bildskärmen. 

Farthållare som automatiskt stänger av och startar din Transit igen

Intelligent adaptiv farthållare i Transit kan identifiera den rådande hastighetsgränsen och automatiskt hålla din valda hastighet inom den upptäckta gränsen. Avancerad radarteknik skannar efter långsammare trafik framför dig och kan automatiskt justera din hastighet för att bibehålla ett förinställt avstånd till bilen framför. När trafiken har lättat kommer ditt fordon att återgå till den valda hastigheten.

Byt läge efter vägförhållandena

Med de olika valbara körlägena kan du anpassa hur Transit hanterar ett visst jobb eller ett visst underlag. Välj mellan olika körlägen för maximal bränsleeffektivitet, det nya EcoMode-läget.

Pålitlig under ombytliga förhållanden

Ingenting slår den tillförlitliga fyrhjulsdriften under tuffa förhållanden. Transits intelligenta fyrhjulsdrift som finns på utvalda modeller hjälper dig att göra smidigare och säkrare framsteg på utmanande underlag.

Nya LED-strålkastare tillför både stil och god sikt

Den avancerade och mycket energieffektiva belysningen ger Transit ett utseende som skiljer den från mängden och hjälper dig synas ordentligt både i dagsljus och i mörker.

Ser de vägskyltar du kanske missar

Oavsett om skyltarna är placerade vid sidan av vägen eller ovanför den, om de är permanenta eller tillfälliga, så kan skyltigenkänningen identifiera dem. Symboler för hastighetsbegränsning och förbjuden omkörning visas på instrumentbrädan för att varna dig för ändrade trafikregler.

Håller dig inom hastighetsgränsen

Intelligent hastighetsassistans samverkar med adaptiv farthållningskontroll och är utformat för att förbättra din hastighetskontroll så att du kan koncentrera dig på vägen. Först känner den framåtriktade kameran automatiskt igen den aktuella hastighetsbegränsningen. Om systemet är aktiverat reglerar det sedan din högsta hastighetsinställning efter den gällande begränsningen

Extra kontroll vid start i backe

Backstartshjälpen Hill Start Assist hindrar dig tillfälligt från att rulla bakåt när du startar i motlut. Systemet fungerar genom att det behåller trycket till bromssystemet i ytterligare 2–3 sekunder, så att du får mer tid och kontroll när du flyttar foten från bromspedalen till gasen. Det är också användbart när du stannar och startar på hala ytor.

Sidvindsskydd

Hjälper föraren att stanna kvar i körfältet i stark vind med hjälp av den elektroniska stabilitetskontrollen som känner av när fordonet påverkas av sidvindar.

Driver Alert talar om när du börjar bli trött

Trötthetsvarningen för förare (Driver Alert) övervakar ständigt ditt körbeteende och är utformat för att upptäcka förändringar som kan ha orsakats av trötthet. Om systemet upptäcker att du verkar vara mindre pigg visas en varningsikon på displayen som rekommenderar att du tar en paus. Om din uppmärksamhet ytterligare avtar upprepas meddelandet i kombination med en signal.

Ett mer effektivt sätt att arbeta

Transit är utvecklad för att vara mer kraftfull, mer effektiv och mer lyhörd. Med en rad avancerade motorer kan du skräddarsy din Transit efter dina exakta behov. En ny tioväxlad automatlåda säkerställer att du alltid har rätt växel för vägen och jobbet. Och en rad tekniker, inklusive Auto Start/Stop och accelerationskontroll hjälper till att maximera bränsleeffektiviteten och samtidigt minska utsläppen.

HVO100 kompatibel

Hydrerad Vegetabilisk Olja (HVO),  även känd som förnybar diesel, kan användas i Ford Transit skåpbilar istället för vanlig diesel, utan några förändringar i köregenskaperna.  Dieselmotorer som använder HVO startar lättare vid låga temperaturer. Den kan även blandas med vanlig diesel i din bränsletank, så det är inga bekymmer om det inte finns HVO i närheten.

Jämfört med konventionella fossila bränslen kan HVO bidra till förbättringar av luftkvaliteten och minska växthusgaser med upp till 90 procent jämfört med vanlig diesel. Tack vare framställningsprocessen är HVO både renare och har en längre hållbarhet.

Ny avancerad motorteknik

Transit med en serie avancerade 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer är mer kraftfull och mer effektiv än någonsin tidigare. Med tre olika drivlinor som ger upp till 185 hk kommer du garanterat hitta en som möter dina specifika behov. Transit finns också med en Heavy Duty-motorer för kunder med särskilda krav på tjänstevikt, vilket gör den idealisk för tyngre jobb.

En liten elmotor kan förbättra effektiviteten

Transit finns nu som en mildhybrid för att maximera effektiviteten. En liten batteridriven elmotor arbetar med den konventionella motorn för att minska bränsleförbrukningen när kraftbehovet är lågt.

En tillsats som avlägsnar föroreningar

Ett selektivt katalytiskt reduktionssystem (SCR) använder AdBlue®, en urea- och vattenbaserad vätska för att omvandla NOx-utsläpp i avgaserna till kväve och vatten. Ett partikelfilter minskar sedan mer än 99 % av de fasta partiklarna i utsläppen från bilens avgassystem. För att fungera måste AdBlue®-tanken på din Ford EcoBlue 2.0-dieselmotor vara fylld med AdBlue®-vätska. Varningslampor tänds när vätskenivån blir för låg.

Använd mindre bränsle med Auto-Start-Stop

När du stannar vid trafikljus eller om bilen går på tomgång i en kö kan den här tekniken automatiskt slå av motorn. När du vill köra släpper du bara upp kopplingen och lägger i ettan som vanligt, eller trampar på gaspedalen om bilen är automatväxlad, så startar systemet igen. Auto Start-Stop är särskilt effektivt i stadskörning där bränsleförbrukningen kan sänkas med upp till 10 %.

En sofistikerad tioväxlad automatlåda

Med den nya avancerade tioväxlade automatlådan får du exceptionell acceleration och oslagbar bränsleeffektivitet. Den använder även adaptiv växelstyrning i realtid som gör att växellådan anpassar sig efter ändrade körförhållanden. Så oavsett om du kör på motorvägen eller i svår och lerig terräng kommer du alltid ha rätt växel vid rätt tillfälle. På bilar med framhjulsdrift finns en sexväxlad automatlåda.

Hjälper dig att köra mer effektivt

Det innovativa Ford EcoGuide-systemet utvärderar kontinuerligt effekterna av ditt körbeteende på din bränsleförbrukning. Systemet analyserar din hastighet, växling, bromsning plus antalet korta och långa resor du gör. EcoGuide matar sedan denna information tillbaka till dig via en display på instrumentbrädan. Syftet är att uppmuntra dig att köra mer effektivt, minska bränsleförbrukningen och spara pengar över fordonets livslängd.

Bränslesparande växellåda med 6 växlar

Transit är utrustad med en sexväxlad växellåda som gör den både mer ekonomisk och mer effektiv. När du har nått tillräckligt hög fart sätter du bara in den sjätte växeln så kommer du att spara på bränslet medan du kör i den valda hastigheten. Du kommer snart att märka hur snabba och jämna växlingarna är också.

Accelerationskontroll hjälper dig köra mer bränslesnålt

Detta innovativa tillval styr accelerationshastigheten och anpassar den efter om din bil är lastad eller olastad. Som en konsekvens av detta kan du sänka din bränsleförbrukning med upp till 15 %, beroende på din körstil. Tekniken kan också minska slitaget på bland annat motor, bromsar och däck.

Ladda ditt batteri mer effektivt

Till skillnad från traditionella system laddar det regenerativa laddningssystemet endast batteriet när det behövs och undviker, om möjligt, att göra det när du trycker på gasen. Det bidrar till att spara ännu mer bränsle och att ytterligare minska utsläppen.

Arbeta bekvämt

Kupén i Transit är byggd för att vara tålig, praktisk och bekväm. Smart design som ger gott om förvaringsalternativ. Materialen har valts för att klara de tuffaste jobben så att du känner dig bekväm under de långa körningarna. Och det finns en rad smarta tekniker, inklusive ett inbyggt FordPass Connect-modem, som levererar fördelar som är så användbara att du kommer att undra hur du någonsin kunnat arbeta utan dem.

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns nya Transit med FordPass Connect-modem1. Systemet ger en mängd ovärderliga fördelar som upp till 4G LTE Wi-Fi2 för upp till tio enheter och uppdateringar av trafikinformation3 i realtid direkt till satellitnavigeringen i din bil. När det kombineras med FordPass-appen i din telefon kan du kolla om du kom ihåg att låsa dörrarna och även låsa och låsa upp dem på distans. Du kan till och med se var din skåpbil står på en karta, så att du inte behöver oroa dig när du parkerat på en okänd plats. 

SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandona eller 8-tumspekskärmen i färg med nyp- och svepfunktion för en ännu mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

Sidobackspeglar som skyddar sig själva

För att undvika oavsiktliga skador fälls de eldrivna infällbara backspeglarna automatiskt in när du har parkerat. När de är infällda skyddar de också de stilfullt inbyggda körriktningsvisarna.

Ford Easy Fuel – för idiotsäker tankning

Med den här behändiga funktionen är det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle, för om det är fel munstycke passar det helt enkelt inte. Och eftersom Ford Easy-Fuel är ett locklöst system behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

Extra komfort med justerbara, uppvärmda säten

Oavsett hur kallt det blir ute bör du alltid hålla dig varm i bilen. Uppvärmda framsäten som tillval så att du kan arbeta bekvämt även på vintern.

Quickclear avlägsnar snabbt snö och is från vindrutan

Denna smarta funktion är utformad för att du ska komma iväg snabbt på frostiga morgnar. Med en enkel knapptryckning så hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt isar av torkarbladen.

Vindrutetorkare som automatiskt anpassar sig efter regnet

Vindrutetorkarna med regnsensorer utlöses när de känner av fukt på vindrutan och justerar sedan hastigheten så att de klarar av alla sorters väder som du utsätts för. Du kan till och med välja mellan flera känslighetsnivåer som avgör hur mycket fukt som får ansamlas innan vindrutetorkarna aktiveras.

Nya Transit skyddar dig, dina passagerare och din last

Den har en rad sofistikerade system och avancerade tekniska funktioner som är avsedda att skydda passagerare och last. Krockavvärjning med fotgängaravkänning använder RADAR för att minska risken för att en olycka inträffar. Det finns också en krängningshämmare för att hålla dig stabil, ett system för övervakning av däcktrycket och toppmoderna larm för att skydda din skåpbil, last och verktyg.

Ett system som kan hjälpa till att skydda fotgängare

Krockavvärjning med fotgängaravkänning använder radar och kamerateknik för att skanna av vägen framför dig. Om en kollisionsrisk med ett fordon eller en fotgängare upptäcks blir du varnad. Om du inte reagerar i tid kan systemet automatiskt slå till full bromsverkan för att hjälpa till att minska risken för, eller helt eliminera, vissa allvarliga frontalkrockar.

Kontinuerligt skydd mot vältning

Fords unika krängningsgradssensor hjälper krängningshämmaren, Roll Stability Control, att hålla däcken på marken, särskilt då tyngdpunkten är hög eller när man kör i utåtlutande kurvor.

Tidig varning om ett däck börjar läcka

Om något av däcken börjar tappa trycket under färden varnar övervakningssystemet för däcktrycket dig omedelbart genom att en ikon tänds på instrumentpanelen.

Kontrollfunktioner som anpassar sig efter din last

Lastanpassningskontrollen justerar den elektroniska stabilitetskontrollen efter totalvikten på det din Transit är lastad med. Det garanterar kontroll och stabilitet oavsett om den är tom eller fullastad.

Hjälper dig behålla kontrollen

Kurvtagningsregleringen (Curve Control) känner av när en förare tar en kurva för hastigt och kan snabbt minska motorns vridmoment (och bromsa varje enskilt hjul individuellt) för att behålla kontrollen över bilen.

Håller din släpvagn i en rät linje

Trailer Sway Control upptäcker ”självsvängning” eller släpvagnsgungning och sänker fordonets hastighet för att lösa problemet, vilket ger dig mer kontroll när du kör med släp. Systemet bromsar bilen genom att minska motorns vridmoment och gradvis öka bromstrycket på alla hjul.

Krockkuddar som skyddar dig ur alla vinklar

Förutom förarens och passagerarens främre krockkuddar finns det sidokrockkuddar med bröstkorgsskydd som är utformade för att styra bort passageraren från området för sammanstötningen. Dessutom kan kuddarna lyfta passagerarens arm för att skapa mer utrymme mellan dem och inträngande objekt. Gardinkrockkuddarna skapar maximal täckning, medan huvudstöden skyddar mot pisksnärtskador. Bilen har även bältesförspännare, lastbegränsare, bältespåminnare för alla säten och en skärm som visar vilka säten som inte har säkerhetsbältena på när någon sitter i dem.

Säkra och skydda din Transit från tjuvar

Thatcham kategori 1 är ett sofistikerat larmsystem som aktiveras automatiskt när du dubbellåser bilen och en kraftig larmsignal utlöses vid inbrott, om fordonet lyfts, eller om rörelsesensorerna känner av rörelse inuti bilen. Tekniken har även till syfte att förhindra bortbogsering av fordonet i onödan.

Fjärrstyrt centrallås med barnsäkra dörrlås

Transit har fjärrstyrt centrallås. Alla lås har ett manipuleringssäkert skydd som gör att de inte kan brytas upp med våld. Med den här praktiska funktionen låses alla dörrarna automatiskt så snart bilen sätts i rörelse. Systemet ingår som standard och du kan sätta igång det och stänga av det på instrumentklustret. För att underlätta räddningsarbetet är skåpbilarna utrustade med en upplåsningsfunktion som automatiskt aktiveras beroende på hur allvarlig krocken är.

Få ut mer av din skåpbil

Transit är fullspäckad med smarta funktioner som skapats för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Det finns 15,1 kubikmeter lastutrymme för all din last. Och med en elektrisk sidolastdörr och en 270-graders låsbar bakdörr har det aldrig varit enklare att komma åt lastutrymmet.

Exceptionellt lastutrymme och åtkomst

Transit har ett imponerande lastutrymme både när det gäller lastlängd, bredd (från hjulhus till hjulhus) och det användbara invändiga höjdutrymmet. Med 15,1 kubikmeter lastutrymme får du plats med last som är längre än tre meter. Och med en lastkapacitet på upp till 2,7 ton har du aldrig ont om plats eller möjlighet att transportera nästan allt. Breda sidolastdörrar, optimerad öppningshöjd och ett trappsteg bak gör att du enkelt kommer åt din last.

Förbättrad synlighet

Längst bak på taket sitter också en ny kraftfull och nedåtriktad LED-strålkastare. Det gör att du kan fortsätta arbeta långt efter att solen gått ner. Och det smarta systemet stänger automatiskt av lampan om batteriet tar slut så att du kan komma hem efter en lång dag.

En praktisk sidodörr som du lätt öppnar och stänger

Det här smarta systemet hjälper dig göra det så effektivt som möjligt att lasta Transit. Dra bara i dörrhandtaget eller tryck på en knapp på nyckelbrickan så öppnas eller stängs den automatiskt. Du kan också manövrera  sidodörren genom att trycka på en knapp på instrumentbrädan.

Behöver du bogsera extra last?

Om ditt arbete kräver en dragkrok kan du beställa en som ett fabriksmonterat tillval. Och om du märker att du behöver en dragkrok efter att du köpt ditt fordon är det enkelt att beställa en som tillbehör och få den professionellt monterad av din Ford-handlare. I båda fallen aktiveras svängkontrollen för släp (Trailer Sway Assist).

Ett bättre upplyst bagageutrymme underlättar vid lastning

Lampor i bagageutrymmet finns monterade som standard. Du kan även välja ultrastark LED-belysning som tillval om det skulle behövas.

Lås de öppna dörrarna i 270 graders vinkel

Bakdörrarna kan låsas öppnade i 270 grader för att underlätta lastning och lossning. Reflexdekaler nedtill på dörrens insida som syns på långt håll varnar andra trafikanter att dörrarna står öppna i 90 graders vinkel. Och nu är det till och med lättare att stänga dörrarna eftersom de förbättrade ventilerna för luftutsugning lättar på lufttrycket som byggts upp i lastutrymmet.

Mer praktiska och säkra fästanordningar för last

Fästpunkter brukar för det mesta sitta på golvet. Men de kan vara svåra att komma åt när du försöker sätta fast din last. Så Transit har sina fästpunkter placerade precis ovanför golvet, på lastutrymmets sidoväggar. Det gör golvet fritt från hinder, och det blir då lättare att komma åt, smuts fastnar inte så lätt och det går att använda den nya lättstädade lastgolvmattan som skyddar själva golvet. Extra fästpunkter finns i midje- och axelhöjd, inbyggda i fordonskarossen, och var och en av dem klarar imponerande 30 kg last.

Alla eluttag, ingångar och portar finns inom nära räckhåll

Det finns ett fack ovanför ratten och instrumentbrädan där många användbara funktioner finns nära till hands. Facket har till exempel ett 12 volts eluttag, en extra ingång och en standard-USB-port. Det finns dessutom ett andra 12-voltsuttag och en USB-port bredvid växelspaken. ​

Det finns till och med plats för ett 240 volts uttag på 150 watt.

Det går lätt att stiga in i skåpbilen

Ett brett steg med bra grepp finns inbyggt i den bakre stötfångaren vilket gör det lättare att stiga in i lastutrymmet och mer praktiskt när man ska lasta för hand.

Användbar förvaring överallt

Nya Transit är full av behändiga förvaringsutrymmen. Det finns exempelvis lättåtkomliga förvaringsfack i instrumentbrädan. Det dolda, låsbara handskfacket är stort nog för att förvara A4-mappar och det finns även ett praktiskt utrymme under sätena för värdesaker. Till och med dörrarna är designade för att maximera utrymmet med stora fickor som rymmer en skrivplatta i A4-format och en tvålitersflaska.

12 års rostskyddsgaranti

Nya Transit skåp är uppbackad av en betryggande rostskyddsgaranti på 12 år.

Nytt lägre pris - Serviceavtal från 1kr/mil

För transportbilarna Custom och Transit erbjuder vi just nu service för 1 kr per mil för avtalen som täcker de vanligaste körsträckorna på 3 år. Läs mer om service från 1 kr milen här!

Transit finns i olika utföranden. Skåp, och dubbelhytt i skåp. Välj en hjulbas och en höjd

L2 H3 Mellan axelavstånd

L3 H3 Långt axelavstånd

L4 H3 Långt axelavstånd

L2 H2 Mellan axelavstånd

L3 H2 Långt axelavstånd

L4 H2 Långt axelavstånd

Nya Ford E-Transit. Helt elektrisk. Inga kompromisser.

Helt Nya Transit är på väg. Byggd för att vara tuffare, mer kapabel och mångsidig än någonsin. Och nu även med nollutsläpp under körning. E-Transit är det senaste tillskottet i Fords växande familj med elektriska fordon och inleder en ny era för den ikoniska Transit-skåpbilen.

Nya Ford E-Transit kommer 2022. 

LÄS MER >

Transit Jumbo Volymskåp


Ford Transit Jumbo är ett svensktillverkat volymskåp, komplett och fullutrustat med högsta komfort och säkerhet. Skåpet har en praktisk bakgavellyft, klarar 3500 kg i totalvikt och har en stark 160hk Heavy Duty motor med 6-växlad automatlåda som är kompatibel med HVO100.

Dessutom ingår garanti i 5 år eller 150 000 km.

LÄS MER >

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer? Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om det senaste från Ford.

ANMÄL DIG HÄR ›
Hedin Motor Company AB förbehåller sig rätten att ändra vart och ett av ingående villkor och förutsättningar vid valfri tidpunkt genom att publicera ändringarna på webbplatsen. Vi förbehåller oss därför rätten att när som helst göra ändringar beträffande specifikationer, färger och priser för modeller och produkter illustrerade och beskrivna på denna webbplats. Bilarna på bilderna kan vara extra utrustade. Med reservation för felskrivningar. Kontakta din närmaste Ford återförsäljare för löpande information.