Mach 1

NYA FORD MUSTANG MACH 1

Kommer hösten 2021

Möt det nya riktmärket för Mustang-prestanda. Vi presenterar helt nya Ford Mustang Mach 1 Limited Edition. Europas mest kraftfulla och bananpassade medlem i Ford Mustang-serien.

En formidabel prestandaarsenal: 5,0-liters V8-motorn ger enorma 460 hästkrafter vid 7 000 rpm och 569 Nm vridmoment vid 4 600 rpm. 

Aerodynamiskt skulpterad. Aggressivt mejslad. Karakteristisk design i begränsad upplaga. Och packad med avancerade funktioner och teknik för att förbättra körningen: detta är en seriös Mustang avsedd för dem som menar allvar med prestanda.

SE VAD SOM GÖR DEN ANNORLUNDA

VIKTIGA FUNKTIONER

SMIDIGHET UTAN MOTSTYCKE

Det precisionsjusterade chassit har kombinerats med styvare krängningshämmare och främre fjädring för optimal hantering och stabilitet.

Den speciellt kalibrerade elektriska servostyrningen (EPAS, Electrical Power-Assisted Steering) ger skarpare styrförmåga.

SLÅENDE EXTERIÖR

Varje detalj i nya Mustang Mach 1 är designad för prestanda. Förbättringar i den aerodynamiska designen ger mer nedkraft än hos andra Mustang-modeller. En ny front ger förbättrad kylning för optimal banprestanda och en mer aggressiv och dominerande närvaro på vägarna.  Finns i ett stort urval av färger, bland annat Mach 1-exklusiva Fighter Jet Grey. De svarta, karaktäristiska sido- och motorhuvränderna kompletterar bilens tävlingsinspirerade design. Och ett urval av 19” mörka aluminiumfälgar med exklusiva Michelin-däck ger slående design och optimal prestanda.

ENASTÅENDE INTERIÖR DESIGN

Tillverkad för stil och komfort samt prestanda. Mustang Mach 1-interiören har sportsäten i premiumläder med karakteristiska Mach 1-accentränder, en unik instrumentpanel med mörka effekter och ljusa detaljer, växelspaksknopp i vit biljardboll-stil och ett unikt Mach 1-märke i begränsad upplaga. Viktig körinformation visas på den digitala instrumentbrädan med 12,3-tumsskärm. Samtidigt som en mängd smarta hjälptekniker samverkar för att förbättra din körupplevelse.

OSLAGBAR PÅ BANAN

Mach 1 passar visserligen på vägarna, men med en uppsjö av prestandauppgraderingar är detta en Ford Mustang som verkligen är född för banan. Bilens bromsförstärkare ger snabbare bromsrespons. Ytterligare motorolja, transmissionsolja och bakaxelkylare möjliggör förlängda bansessioner utan minskad prestanda. Ett uppgraderat luftinsugningssystem förbättrar luftflödet. Track Mode finjusterar bilens prestanda för optimala racingförhållanden genom att justera motorstyrning, gas- och styrrespons samt inställningar för grepp- och stabilitetskontroll.

UNIK PRESTANDA

Mustang Mach 1 har sexväxlad manuell växellåda eller tioväxlad automatväxellåda som tillval, och ger enastående smidighet både på och utanför banan. 

En speciellt kalibrerad 5,0-liters V8-motor ger enorma 460 hästkrafter vid 7 000 rpm och 569 Nm vridmoment vid 4 600 rpm.

Förbättringar i den yttre utformningen, såsom den unikt utformade framdelen, sidopanelerna och den bakre spoilern, förbättrar den aerodynamiska effektiviteten. De olika valbara körlägena Normal, Sport och Track gör att du smidigt kan ändra dina Mach 1-körinställningar för att passa körstilen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer? Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om det senaste från Ford.

ANMÄL DIG HÄR ›