Nya Elektriska Capri - Funktioner

Helt elektriska Ford Capri är fullpackad med smarta funktioner som gör din resa bekvämare, roligare och säkrare. Upptäck vad som gör Capri unik.

Exteriör

Nya Elektriska Capri® kombinerar en ikonisk sportbilssjäl med praktisk SUV-funktionalitet. En självsäker exteriör design med bland annat karaktäristiska ledstrålkastare och 21" aluminiumfälgar (tillval).

Ikoniska strålkastare

Se världen runt dig med ikoniska signaturstrålkastare. De bländfria Matrix LED-strålkastarna gör dig omissbar1.

Eleganta baklyktor

Funktionella och vackert designade. Baklyktorna sticker ut i mörkret som en blinkning till den ursprungliga Ford Capri.

Projicerad Capri-logo

Öppna dörren och möts av den unika Ford Capri-logon.

Interiör

Den lyxiga interiören har en minimalistisk  och digital känsla, med mjuka material  och skulpterade framsäten med integrerade nackstöd. Som standard inkluderas bland annat uppvärmda framsäten, trådlös mobilladdare, uppvärmd ratt, tvåzons  klimatanläggning och förarsäte med massage- och minnesfunktion.

Sportsäten

En bekväm resa oavsett vilken väg du är på. I det 12-vägs justerbara och uppvärmda förarsätet med integrerat nackstöd sitter du stabilt runt varje hörn, med ländryggsmassage för total komfort. Den uppvärmda ratten ger extra värme under vintermånaderna.

Panoramatak

Släpp in ljuset i din Capri® med panoramaglastaket1. Dina passagerare kan luta sig tillbaka och njuta av världen omkring dem.

MegaConsole

Orning och reda tack vare rejält med förvaringsutrymme. 17 liter MegaConsole rymmer både laptop och flera 1,5 liters flaskor.

My Private Locker

Smart låsbar förvaring bakom skärmen. Perfekt för mobilen och andra värdesaker.

Anpassningsbart bagageutrymme

Med det justerbara lastgolvet får du ut det mesta av upp till 572 liter lastutrymme. Eller dela upp förvaringen för att hjälpa till att hålla föremålen säkra3.

Teknik

Den senaste tekniken

RESEPLANERARE
Reseplaneraren ser till att din Ford Capri® är redo att laddas med bästa möjliga förutsättningar.

FÖRVÄRMNING
Varm dag? Kall natt? Förbered temperaturen i bilen innan du ger dig av. Du kan också schemalägga det i förväg inifrån fordonet.

UPPKOPPLAD PEKSKÄRM
Ford SYNC®-systemet levereras med molnansluten satellitnavigering för att ge realtidsinformation. Allt på den stora 14,6" justerbara pekskärmen.

Aktiv parkeringsassistans

Eliminera stressen kring parkering. Ford Capri kommer kan upptäcka tillgängliga parkerinsgplatser och sköta styrningen under en parkeringsmanöver med en enkel knapptryckning2.

360°-kamera

Kameror på framsidan, sidorna och baksidan av bilen ger en realtidsvy av området runt dig för att hjälpa dig undvika olyckor2.

Head-up display

Se viktig information precis framför dig på head-up-displayen (tillval) som hjälper dig att hålla ögonen på vägen.

Assisted Lane Change

Assisted Lane Change övervakar närliggande körfält och kan hjälpa dig att byta körfält när det är fritt4.

Driver Alert

Driver Alert-systemet övervakar din körning och varnar dig när det är dags att vila, för att hjälpa dig att hålla fokus2.

Laddning

Offentlig laddning

BlueOval™ Laddnätverk
Få tillgång till Ford BlueOval™-nätverket och ladda din elektriska Capri® på någon av över 600 000 offentliga AC- och DC-laddningspunkter i 36 europeiska länder.

IONITY
IONITY är ett av många laddnätverk inom BlueOval™ som ger tillgång till DC-snabbladdare, med en laddningskapacitet på upp till 400kW. Det snabbaste sättet att ladda, praktiskt när du reser längre sträckor.

Laddningskablar
Din elektriska Ford Capri® levereras med en Mode 3-laddningskabel för användning vid alla AC-laddningspunkter. Supersnabba DC-laddningspunkter har sin egen kabel för att göra din resa ännu enklare.

Ladda hemma

Ladda med en laddbox
Investera i en dedikerad laddbox för det snabbaste sättet att ladda hemma. Du kan till och med lämna Capri® ansluten och ladda säkert över natten.

Ladda med ett vanligt eluttag
Mode 2-laddningskabeln (tillval) kan ladda din Capri från vilket 230V hushållsuttag som helst. Bör endast användas för att ladda i undantagsfall.

Garanti

5 års garanti

Nya Ford Capri har 5 års nybilsgaranti (eller 150 000 km). Dessutom har elektriska Capri 8 års (eller 160 000 km) batterigaranti.
VIKTIG INFORMATION