65 km
Räckvidd på el**
E85
Kan köras på etanol***

EUROPAS MEST SÅLDA LADDHYBRID FÖR 3:E ÅRET*

FORD KUGA

Ford Kuga

Lämna staden bakom dig med Ford Kuga plug-in hybrid. 

Effektiva hybridmotorer. Exeptionell komfort. Nästa generations uppkopplingsmöjligheter. Tillgänglig som både el- och laddhybrid. Dessutom kan du beställa Kuga som kan köras på etanol.

Ford Kuga är Europas bäst säljande laddhybrid för 3:e året i rad.* Upptäck vad som gör den unik.

ANPASSA DIN KUGA

Modellen som visas är en ST-Line

Upptäck Kuga

KUGA GRAPHITE TECH EDITION

Packa bilen och ge dig ut på upptäcktsfärd med den senaste tekniska versionen av Ford Kuga. Graphite Tech edition inkluderar bland annat Driver Assistance Pack & Technology Pack som standard i den nya eleganta färgen “Grey Matter”.

Black Package gör din Kuga ännu snyggare

Nya Black Package kommer med ett svartmålat tak och svartlackerade spegelkåpor, frontventiler och bakspoiler. ST-Line-emblem och Kuga-bakluckans bokstäver är också utförda i svart, och svartmålade 20-tums aluminiumfälgar ingår som standard för maximal visuell effekt.

Black Package är tillgängligt på Kuga ST-Line.

White Ford Kuga with Black Pack styling

I STAN ELLER PÅ LANDET

Designad för att kombinera elegant stil med robust SUV-kapacitet: Ford Kugas intelligenta, aktiva farthållare och 5 valbara körlägen gör att du kan anpassa din körning till alla vägförhållanden.

Red Ford Kuga Driving On Bridge Over Water Seen From Above

PRESTANDA OCH EFFEKTIVITET

Med ett brett sortiment av hybrider och bensinalternativ kan du vara säker på att hitta en Kuga som passar dina behov. Den avancerade laddhybriden ger en sömlös blandning av bensin- och elkraft, och elhybriden möjliggör självladdande hybridkapacitet.

Ford Kuga drive train rendering

KOMFORT & BEKVÄMLIGHET

Från distinkta linjer och förfinade skinnklädda interiörer till den fantastiska utsikten genom panoramaglastaket strömmar en känsla av energisk rörelse genom varje designfunktion i helt nya Kuga. Samtidigt som en mängd sofistikerade tekniker hjälper till med och förbättrar varje körning.

Ford Kuga touch screen

SÄKERHET

Din säkerhet är vårt ansvar, från att varna dig för potentiella kollisionsrisker till smarta system som hjälper dig att upprätthålla grepp och stabilitet. Därför levereras Ford Kuga utrustad med en mängd smarta hjälptekniker som standard, framtagna för att skydda dig, din familj och andra trafikanter.

Ford Kuga traffic safety rendering

Användarvänlig med smarta lösningar

Förfinad modern design på utsidan. Anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Ford Kuga är det perfekta fordonet för att släppa fram din inre äventyrskänsla. Och med en serie takräcken som tillbehör är Ford Kuga mer än kapabel att hantera din helgresa.

Ford Kuga adjustable back seat
VIKTIG INFORMATION