64 km
Räckvidd på el
E85
Kan köras på etanol
MER KAPABEL ÄN NÅGONSIN
FORD KUGA
PLUG-IN HYBRID
FORD KUGA

FORD KUGA

Vackert designad, anmärkningsvärt effektiv och mer kapabel än någonsin. 

Som en del i Fords löfte att elektrifiera hela vårt modellutbud finns nu Kuga som både el- och laddhybrid. Dessutom kan du även beställa Kuga som kan köras på etanol. Fords avancerade hybridteknologi är designad för en effektivare, tystare och mer sofistikerad hybrid-upplevelse. Kugas hybridmodeller finns även med fyrhjulsdrift (AWD).
Upptäck Kuga
Black Package gör din Kuga ännu snyggare
Nya Black Package kommer med ett svartmålat tak och svartlackerade spegelkåpor, frontventiler och bakspoiler. ST-Line-emblem och Kuga-bakluckans bokstäver är också utförda i svart, och svartmålade 20-tums aluminiumfälgar ingår som standard för maximal visuell effekt.

Black Package är tillgängligt på Kuga ST-Line.

White Ford Kuga with Black Pack styling
I STAN ELLER PÅ LANDET
Designad för att kombinera elegant stil med robust SUV-kapacitet: Ford Kugas intelligenta, aktiva farthållare och 5 valbara körlägen gör att du kan anpassa din körning till alla vägförhållanden.

Red Ford Kuga Driving On Bridge Over Water Seen From Above
PRESTANDA OCH EFFEKTIVITET
Med ett brett sortiment av hybrider och bensinalternativ kan du vara säker på att hitta en Kuga som passar dina behov. Den avancerade laddhybriden ger en sömlös blandning av bensin- och elkraft, och elhybriden möjliggör självladdande hybridkapacitet.

Ford Kuga drive train rendering
KOMFORT & BEKVÄMLIGHET
Från distinkta linjer och förfinade skinnklädda interiörer till den fantastiska utsikten genom panoramaglastaket strömmar en känsla av energisk rörelse genom varje designfunktion i helt nya Kuga. Samtidigt som en mängd sofistikerade tekniker hjälper till med och förbättrar varje körning.

Ford Kuga touch screen
SÄKERHET
Din säkerhet är vårt ansvar, från att varna dig för potentiella kollisionsrisker till smarta system som hjälper dig att upprätthålla grepp och stabilitet. Därför levereras Ford Kuga utrustad med en mängd smarta hjälptekniker som standard, framtagna för att skydda dig, din familj och andra trafikanter.

Ford Kuga traffic safety rendering
Användarvänlig med smarta lösningar
Förfinad modern design på utsidan. Anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Ford Kuga är det perfekta fordonet för att släppa fram din inre äventyrskänsla. Och med en serie takräcken som tillbehör är Ford Kuga mer än kapabel att hantera din helgresa.

Ford Kuga adjustable back seat
VIKTIG INFORMATION