600KM*
RÄCKVIDD UPP TILL
119 KM
RÄCKVIDD 10 MIN LADDNING
SYNC 4A
UPPKOPPLAD

MUSTANG MACH-E

Ta tillbaka friheten

Ford Mustang Mach-E

Fords första helt elektriska SUV har en oemotståndlig design, en banbrytande teknologi och en räckvidd på upp till 600 km.* Mustang Mach-E är en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Gör dig redo att älska bilkörning igen.

Anpassa din Mach-E

Modellen som visas är en Premium

Beställ leveransklara Mach-e online

Se ett urval av leveransklara Mustang Mach-E och beställ direkt online. Våra lagerbilar är redo att levereras direkt och du väljer den finansieringslösning som passar dig bäst inkl. billån, privatleasing och företagsleasing. 
Mustang Mach-E drivers seat

VISUELL INTUITION

Mustang Mach-E har en mängd smarta, uppkopplade funktioner, designade för att göra din körupplevelse så smidig som möjligt.
Red Mustang Mach-E driver assist function visualization

ASSISTERAR DIN KÖRNING

Mach-E erbjuder smarta funktioner för att assistera din körning och göra din resa säkrare.
Red Mustang Mach-E driving on street by water

ELDRIVEN KRAFT

Levererar blixtsnabb, tyst acceleration och en räckvidd på upp till 600 km1. Ladda hemma eller på någon av många offentliga stationer.
Red Mustang Mach-E charging by a house

LADDA HEMMA

Att ladda din Mustang Mach-E hemma är enkelt.  Anslut den till ett konventionellt vägguttag med hjälp av den universella laddningskabeln som följer med din bil.
Red Mustang Mach-E charging by a house

PUBLIK LADDNING

Mustang Mach-E är utrustad för laddning via både AC - och DC laddning, och ger dig tillgång till laddningsnätverk med fler än 450 000 tillgängliga laddningsstationer över hela Europa.
VIKTIG INFORMATION