500 KM*
RÄCKVIDD
3,7 SEK**
0-100 KM/H
99 KM***
RÄCKVIDD 10 MIN LADDNING

AS LOUD AS QUIET CAN GET

MUSTANG MACH-E GT

100% ELEKTRISK. 100% MUSTANG.

MUSTANG MACH-E GT

Ford Mustang Mach-E GT

Helt elektriska Mustang Mach-E GT kombinerar enastående prestanda med ett matchande utseende som väcker uppmärksamhet.

Det är inte bara den kraftfullaste modellen i Mustang Mach-E-serien med ett vridmoment på 860 Nm. Den är också vår snabbast accelererande medlem av Ford Mustang-familjen i Europa.

Bilens ikoniska och aggressiva design ger den en klar fördel och en betydande närvaro i det helelektriska segmentet.

Tillgänglig för beställning

Rekommenderat pris från
769 900 kr
Mustang Mach-E GT AWD (Dual Motor), Long Range (91 kWh)
Mach-E

INTRODUKTION

Anpassa din Mach-E GT

Modellen som visas är en GT

KLASSLEDANDE ACCELERATION

Mustang Mach-E GT levererar omedelbar acceleration, supportad av fyrhjulsdrift, dubbla motorer och en batteridriven, elektrisk drivlina. Resultatet är snabba 0-100 km/h på endast 3,7 sekunder*. Avancerad MagneRide adaptiv fjädringsteknik ger optimal hantering och ett Brembo-bromssystem med hög prestanda ger respons på en sportbilsnivå. Ett val av körlägen - inklusive Untamed Plus-läge för bankörning - skapar en mer intuitiv körupplevelse.
Blue Ford Mustang Mach-E GT on road seen from side

OÖVERTRÄFFAD DESIGN

En karakteristisk kaross skapar en imponerande och sportig design som gör att Mustang Mach-E GT sticker ut i mängden av elbilar på vägen. Välj bland ett urval färger, inklusive den distinkta och exklusiva Grabber Blue eller Cyber ​​Orange.

På insidan erbjuder Mustang Mach-E GT en snygg och sportig interiör. Med kända Ford Performance-sportsäten och en rad innovativa tekniker. Det inkluderar SYNC 4A-systemet och ett prisbelönt †† B&O-ljudsystem med en integrerad soundboard som ser lika bra ut som det ljud det avger.
Orange Ford Mustang Mach-E GT with mountains in background

Uppkopplad

Tekniken och anslutningen i Mustang Mach-E GT kommer att överraska lika mycket som den kommer att glädja. Bilen är utrustad med ett 4G-modem som underlättar uppdateringar av trådlösa programvaror, så att din bil kan utvecklas kontinuerligt och göra ägarupplevelsen ännu bättre över tid. Maskininlärningsförmågan anpassar sig snabbt till dina preferenser och kommer att erbjuda personliga upplevelser baserat på dina körrutiner.
Ford Mustang Mach-E GT mid console wiht phone charging

RÄCKVIDD OCH LADDNING

Mustang Mach-E GT kan leverera imponerande 500 km* räckvidd på ren batterikraft. Med ett urval av lösningar för laddning i hemmet, plus enkel åtkomst till vårt snabbt växande offentliga laddningsnätverk över hela Europa, behöver Mustang Mach-E GT inte kompromissa med kapaciteten.
Man about to plug in charging cable to a Ford Mustang Mach-E GT

LÄS MER OM MUSTANG MACH-E

Fords första helt elektriska SUV
VIKTIG INFORMATION