Nya Ford Kuga - Funktioner

Nya Ford Kuga är en SUV laddhybrid fullpackad med smarta funktioner. Den har en ny djärv design och praktisk och bekväm interiör. Upptäck vad som gör Ford Kuga unik.

Exteriör

Kraftfullt nytt utseende

Den slående nya designen inkluderar en ny främre grill, ökad markfrigång och sänkt bakre stötfångare för en mer muskulös hållning.

Framstående strålkastare

Ny Matrix LED-strålkastardesign, med varselljus och adaptiva belysningsmönster anpassar sig efter vägförhållandena.

Djärvare fälgdesign

Anpassa dina hjul med en rad kraftfulla nya lättmetallfälgar att välja på.

Interiör

Mer avancerad

Den nya 13,2-tums SYNC 4-pekskärmen ger ännu fler anslutningsmöjligheter, med trådlös Apple CarPlay och Android Auto, 5G-modem samt OTA-uppdateringar.

360-kamera

Hjälper dig hålla koll på din omgivning. Flera kameror visar en heltäckande bild av området runt bilen via SYNC4-skärmen.

Dynamiska strålkastare

Kartbaserad, förutseende strålkastaranpassning - designad för att upptäcka när en sväng kommer och automatiskt anpassa din Kugas belysning när du närmar dig för bättre sikt.

Intelligent farthållare

Inkluderar "Predictive Speed ​​Assist" som automatiskt anpassar din Kugas hastighet till trafikförhållanden och hastighetsgränsändringar. Systemet kan till och med sakta ner för kurvor, rondeller och motorvägskorsningar.

Korsningsassistans

Sensorer i nya Kuga övervakar mötande trafik, cyklister och till och med fotgängare medan du kör i korsningar.

Flexibelt lastutrymme

Mer än tillräckligt med utrymme. Skjut baksätena bakåt för extra benutrymme eller framåt för mer bagageutrymme (upp till 628 liter).

Smarta lösningar

Ökad dragvikt

Nya Kuga-hybrider levererar nu en ökad dragkapacitet på upp till 2 100 Kg. Kuga kan också beräkna bogservänliga rutter för att ta dig till ditt mål så smidigt som möjligt.

Smartare navigation

Upptäcker när din släpvagn är ansluten och beräknar den bästa dragvänliga rutten, undviker snäva svängar, låga tunnlar och andra potentiella faror.

Utökad dödavinkeln-övervakning

Att dra en släpvagn kan vara knepigt. Att backa med en är ännu knepigare. BLIS® med Trailer Coverage ger ett extra par ögon för att underlätta detta.

Checklista för släp

En smart checklista för koppling av släp hjälper till att se till att inga viktiga steg missas när du kopplar din släpvagn.

Miljözoner

Med Green Zone-geofencing kan Kuga PHEV automatiskt växla till enbart eldrift när du går in i zoner med utsläppskrav.

Garanti

5 års garanti

Ford tillhandahåller omfattande garantier. Våra personbilar har 5 års garanti eller 10 000 mil (det som inträffar först). Garantin innebär att om någon del i bilen behöver repareras eller bytas på grund av ett tillverkningsfel, kommer delen repareras eller bytas kostnadsfritt av en auktoriserad verkstad, oavsett ev. ägarbyten under garantiperioden. 
VIKTIG INFORMATION