4,4 s
0-100 Km/h*
453 hk
Max. hästkrafter*
540 Nm
Max vridmoment*

EN IKON. PÅNYTTFÖDD.

HELT NYA FORD MUSTANG

Nya Ford Mustang

Vi presenterar 7:e generationens Ford Mustang® sportbil. Utrustad med 5.0 l V8-motor och ikoniskt ljud. Ultramodern interiör med ett anpassningsbart digitalt instrumentkluster. En oförglömlig körupplevelse och två legendariska karossmodeller – Ford Mustang cabriolet och coupé.

Tillgänglig för beställning

Rekommenderat pris från
665 900 kr
Mustang GT Fastback V8 446hk
Mustang

Anpassa din Nya Mustang

Modellen som visas är en GT

Coupé eller cabriolet

Både som coupé eller en cabriolet är helt nya Mustang det ultimata uttrycket för frihet på vägen. En uppfräschad men bekant design, med estetiska detaljer som tri-bar baklyktor från Mustangens ikoniska arv. 
A blue and a yellow Ford Mustang standing in a desert landscape

Förarmiljön

Den förarcentrearde interiören i Nya Mustang omger dig med den senaste tekniken. I den eleganta instrumentbrädan finns ett 12" digitalt instrumentkluster samt en 13,2" SYNK 4 skärm. 
Ford Mustang drivers seat

Absolut Mustang

7:e generationens Mustang för den rebelliska traditionen vidare. Bilens utseende är bredare och lägre. Den nya sillhuetten är mer aerodynamisk och skulpterade linjer sveper längs karossen.
Ford Mustang driving on country road

Mustang Dark Horse

Vi introducerar den nya performance-versionen av Mustang. Med unika exteriördetaljer, finjusterat chassi och drivlina samt en rad andra prestandafunktioner. Mustang Dark Horse ger en ny nivå av prestanda och stil för de som älskar kraften och spänningen som en amerikansk V8-sportbil ger.
Ford Mustang Dark Horse badge
Ford Mustang front seat interior technology

Teknik

Sömlös smartphone integration. Over-the-air mjukvaruuppdateringar. Överlägsen ljudkvalitet med det specialanpassade B&O ljudsystemet med 12 högtalare. Och mycket mer!
Woman driving Ford Mustang convertible seen from passangers seat

Interiör

Konstruerad för komfort. Premiumklädsel. Fullpackad med väldesignade detaljer. Helt nya Mustangs interiör sätter föraren i centrum.
Rear light of Ford Mustang

Anpassa din Mustang

Tillvalen inkluderar Recaro-säten, unika 19" fälgar och röda bromsok. Eller välj till Dark Horse Appearence Package - Svartmålat tak, blå bromsok och interiördetaljer. 

FINJUSTERAD MOTOR

Tillgänglig med både manuell och automatisk växellåda med den råa kraften från en finjusterad version av 5,0-liters V8:an som nu levererar ännu mer kraft och prestanda. 
Ford mustang wheel
VIKTIG INFORMATION