Nya Ford Mustang - Funktioner

7:e generationens Mustang för den rebelliska traditionen vidare. Upptäck tekniken, prestandan och designen som gör Ford Mustang unik.

Exteriör

7:e generationens Mustang för den rebelliska traditionen vidare. Bilens utseende är bredare och lägre. Den nya sillhuetten är mer aerodynamisk och skulpterade linjer sveper längs karossen.
Light blue Ford Mustang driving in desert seen from behind

Inspirerad av första generationens Mustang

Snygg siluett och muskulös hållning.
Front of a Light blue Ford Mustang driving in desert

Distinkt front med en ikonisk grill

Med Mustang-märket och Tri-bar LED-strålkastare.
Ford Mustang wheel

Ta den på en åktur

Skodd med 19” lättmetallfälgar och målade bromsok.

Anpassa din Nya Mustang

Modellen som visas är en Dark Horse

Interiör

Det 12,4-tum stora digitala klustret och 13,2-tums Ford SYNC™ 4-pekskärmen2 kombineras i en enda skärm som omsluter föraren.
Ford Mustang steering wheel

Racing-inspirerad

Ratt med platt botten för högpresterande hantering.
Ford Mustang interior seats

Premium

Premium lädersäten och soft-touch interiör
Ford Mustang gear shifter

Växla upp

6-växlad manuell eller 10-växlad automatisk växellåda med SelectShift™-funktion och paddelväxling.

Prestanda

Kraftfull 4:e generationens 5,0-liters Ti-VCT V8 Coyote-motor, 453 hästkrafter och 540 Nm vridmoment, plus en hel mängd smart teknik. Stillastående till 100 km/h på 4,4 sekunder1.
Ford Mustang driving on desert road

4th Gen. Coyote 5.0L V8 motor

Med dubbel överliggande kamaxel och lätta cylinderhuvuden i aluminium med fyra ventiler per cylinder. Dubbla luftintag ger högtrycks direktinsprutning och lågtrycksportbränsleinsprutning.
Ford Mustang hand break

Drift Handbrake

Nya Mustang har mekanisk handbroms. Två inställningar, nybörjare och expert. Vi ses på banan.
Ford Mustang drive modes on screen

Körlägen

Sex anpassningsbara körlägen för att optimera prestanda under olika körförhållanden. Normal, Sport, Slipery, Track, Drag och ett anpassat läge där du kan blanda inställningar för att ge en unik körupplevelse.
Man in racing helmet driving Ford Mustang seen from inside of car

Track Apps®

Visa dina resultat banan och kördata på det digitala klustret eller SYNC-skärmen. Se acceleration, bromsprestanda, varvtider och mer för att maximera din prestation.
Ford Mustang driving fast on desert road

MagneRide®

Det avancerade nya MagneRide® fjädringssystemet ger både tillförlitlighet och komfort. Systemet övervakar väglag och förarens avsikter samt kontrollerar och justerar dämparna upp till tusen gånger per sekund.
Ford Mustang wheel

Stoppkraft

Brembo™-bromsar med 19” bromsok ger seriös stoppkraft.
Ford Mustang Dark Horse seen from behind

Aktiv avgasventil

Låter dig styra ljudnivån – Tyst, Normal, Sport eller Track

Teknik

Red Ford Mustang driving on road seen from behind

Vägskyltsigenkänning

Upptäcker och identifierar skyltar för hastighetsbegränsning vid sidan av eller ovanför vägen. Informationen uppdateras varje gång du går in i en ny hastighetszon och visas på det digitala klustret.
Ford lane assist visualization

Lane Assist

Framåtriktade kameror skannar vägmarkeringar och upptäcker om du oavsiktligt glider ut ur körfältet. Systemet varnar dig genom att vibrera ratten och kan ge skonsam styrhjälp tillbaka till rätt fil. 
Ford cruise control visualization

Intelligent adaptiv farthållare

Systemet använder elektronisk horisontkartdata och igenkänning av hastighetsskyltar för att komplettera den adaptiva farthållaren. Den anpassar din hastighet till vägen och terrängen framför dig, som kurvor på en motorväg, samt trafiken runt dig.
Ford Mustang steering wheel

Evasive Steering

Evasive Steering Assist-teknik känner av när du svänger för att undvika ett hinder. Det ger styrhjälp för att hjälpa dig att styra runt föremål i din väg när det behövs. 
Ford parking assist visualization

Reverse Brake Assist

Radarsensorer på den bakre stötfångaren kan upptäcka en eventuell kollision. Aktiveras under låga hastigheter, en varning visas och systemet bromsar automatiskt för att minska eller undvika en krock.
Ford Mustang driving on cracked road seen from above

Aktivt potthålssystem

Systemet upptäcker och skyddar mot skakande stötar och kostsamma reparationer. Tekniken övervakar kaross, styrning och bromsingång för att upptäcka ett potthål och fånga upp hjulet innan det faller ned3.

Garanti

5 års garanti

Ford tillhandahåller omfattande garantier. Våra personbilar har 5 års garanti eller 10 000 mil (det som inträffar först). Garantin innebär att om någon del i bilen behöver repareras eller bytas på grund av ett tillverkningsfel, kommer delen repareras eller bytas kostnadsfritt av en auktoriserad verkstad, oavsett ev ägarbyten under garantiperioden.
VIKTIG INFORMATION