Nya Ford Puma - Funktioner

Ford Puma är en cool Crossover fullpackad med smarta funktioner som gör din resa bekvämare, roligare och säkrare. Upptäck vad som gör Puma unik.

Interiör

12.8” Digitalt kluster

Se precis det du behöver.  

12” SYNC®-pekskärm

Alltid uppdaterad. Trafik, väder, kartor och din favoritmusik.1

Trådlös laddning

Ladda med Pumas trådlösa laddare. Tack vare att den är inbyggd i mittkonsolen bidrar den till en mer stilren interiör. 3

B&O ljudsystem

Ljudsystem med integrerad soundbar som ger ett överlägset ljud och bultande bas* 

Ställbara armstöd

Justerbara armstöd för extra körkomfort. 

Panoramatak

The sky is the limit - panoramataket badar din Puma i naturligt ljus.** 

Premiumkomfort

Det finns gott om plats för dig och dina passagerare i nya Puma. Sätena är designade för komfort och stil med ergonomiska nackstöd och premiumdetaljer. 

Ordentligt med utrymme

Nya Ford Puma ger 456 liter lastutrymme2 (1126 liter med nedfällda baksäten). Detta inkluderar 80-liters extra Megabox-förvaring, för dina megastora saker. 

Teknik

Trådlös anslutning

Molnuppkoppling, så att du aldrig missar några trådlösa programuppdateringar. 

Röstigenkänning och Alexa* inbyggt

Allt smidigt tillgängligt i den nya mittkonsolen.

360° Kamera

Vilka utmaningar staden än ger dig har du koll från alla vinklar. 

Intelligent adaptiv farthållare

Den adaptiva farthållaren inkluderar skyltigenkänning som automatiskt anpassar farten efter hastighetsskyltar. Och Stop-and-Go samt körfältscentrering som håller fordonet i din fil*. 

Dödavinkeln-information

I oförutsägbar stadstrafik letar Cross Traffic Alert och Blind Spot Information System* efter dolda faror och närmar sig fordonet från alla sidor. 

Emergency Brake Assist

Emergency Brake Assist* är utformad för att känna igen en nödbromsningssituation och optimera trycket i bromssystemet för att ge maximal stoppkraft. 

Prestanda

7-växlad automatisk växellåda

Puma är tillgänglig med EcoBoost Hybrid Powershift®, en sjuväxlad automatisk dubbelkopplingsväxellåda. Idealisk för stopp-start stadskörning, bränsleeffektivitet och prestanda som gör den rolig att köra.

Hybrid

Ford Puma hybrid använder regenerativ bromsning för att ge ytterligare stöd till bensinmotorn vid behov7. Hybridfunktionen hjälper till att öka bränsleekonomin och minska CO2-utsläppen 8

Valbara körlägen

Välj mellan fem valbara körlägen: Normal, Eco, Sport, Trail eller Slippery. Varje läge finjusterar Pumas prestanda genom att modifiera motorfunktion, responsivitet, grepp och stabilitet.

Garanti

5 års garanti

Ford tillhandahåller omfattande garantier. Våra personbilar har 5 års garanti eller 10 000 mil (det som inträffar först). Garantin innebär att om någon del i bilen behöver repareras eller bytas på grund av ett tillverkningsfel, kommer delen repareras eller bytas kostnadsfritt av en auktoriserad verkstad, oavsett ev. ägarbyten under garantiperioden. 
VIKTIG INFORMATION