Service för transportbilar

När din Ford inte rullar gör inte verksamheten det heller. Men med Ford Service är du snabbt tillbaka på vägarna. Skulle du bli ofrivilligt stillastående längs vägen får du hjälp av Ford Assistans direkt. Ford vägassistans ingår utan kostnad när du servat din transportbil på en auktoriserad Fordverkstad. På våra verkstäder får du dessutom en första primär diagnos och estimerad reparationstid redan inom 4 timmar vid driftstopp.

Alltid nära din transportbil

Ford har närmare hundra auktoriserade verkstäder över hela landet. Alla mekaniker är specialutbildade av Ford för att klara specifika krav vad gäller teknisk standard och kvalitetsstandard för kommersiella fordon och bilflottor. Många Fordverkstäder har även tillgång till besiktningsmöjligheter. Vi har även vissa verkstäder som erbjuder utökad service som exempelvis inspektioner på plats och förlängda öppettider.
Man mounting towbar on Ford Transit Custom

Servicelöften transportbilar

För dig som använder bilen som ett arbetsredskap är det såklart viktigt att snabbt kunna få hjälp för att kunna återvända ut på vägarna igen. Våra verkstäder arbetar skyndsamt för att få din transportbil diagnostiserad och åtgärdad.

På våra verkstäder får våra transportbilskunder:

  • Primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar.*
  • Möjlighet till service inom 24 timmar.**
  • Reparation inom 48 timmar.***
  • Hjälp med att hämta och/eller lämna bilen.**  

För att du ska känna dig trygg bakom ratten har bilen en vägassistans, som ingår vid bilköpet när bilen är ny och som sedan förnyas varje gång du servar din bil, förutsatt att det görs hos en auktoriserad Fordverkstad. På våra verkstäder jobbar vi enbart med originaldelar och korrekt utrustning, och allt arbete utförs såklart av specialutbildade transportbilsmekaniker. Vi erbjuder även kostnadsfria hälsokontroller av din bil med återkoppling via film. **** 

Woman unlocking Red Ford

FORD NATIONELLA SERVICEAVTAL

Med Ford Serviceavtal behåller du nybilskänslan länge samtidigt som du kan planera för och reducera kostnaderna för service. Undvik oplanerade kostnader och få en fast och tydlig prissättning för de servicetillfällen som bilen behöver. Våra verkstäder använder endast originaldelar och alla arbeten utförs av specialutbildade Fordtekniker. Med flexibla upplägg anpassar vi serviceavtalen efter din/a bilmodeller, körprofil och budget.

Man looking at computer screen while talking on phone

FORD PÅBYGGNATIONER

Gör din transportbil ännu bättre! Vi anpassar, bygger om och utvecklar våra fordon tillsammans med våra partners. Våra arbetsklara transportbilar ger en kostnadseffektiv lösning och ett brett utbud oavsett affärsbehov. Vi har modellutbud och lösningar som kan specialanpassas till varje bransch.

Ford Transit with mounted volume cabinet
VIKTIG INFORMATION