Ford Serviceavtal

Med Fords nationella serviceavtal kan du planera dina kostnader för service. Du slipper oväntade kostnader och får en fast och förmånlig prissättning för de servicetillfällen som bilen behöver. Enkelt och smidigt.

SMART & ENKELT BILÄGANDE MED FORD SERVICEAVTAL

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt och tryggt - och underlättar både jobb och vardag. Du betalar en fast låg kostnad och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar. Prata med din återförsäljare om delbetalningsalternativ om du önskar månadsbetala. När det väl är dags för service bokar du tid hos den auktoriserade Ford verkstaden som du önskar besöka.
Man looking at computer screen while talking on phone

FÖRDELAR MED FORD SERVICEAVTAL

  • Undvik oväntade kostnader och få en fast prissättning för service för den period du önskar. 
  • Välj vilken auktoriserad Fordverkstad du önskar besöka, du är inte bunden till en specifik verkstad.
  • Flexibelt - din Fordåterförsäljare hjälper dig med rätt avtal utifrån dina behov.
  • Tryggt med en fast avgift– ingen risk för prisökningar.
  • Alltid service enligt Fords instruktioner med originaldelar och specialutbildade tekniker.
  • Alltid de senaste uppdateringar av system och mjukvaror.
  • Bekvämt att kunna planera och reducera kostnader för service.
Ford seller handing over car keys to customer

ServiceavtalPluS

Med ServiceavtalPLUS inkluderas även slitagedelar Det innebär att du utöver schemalagd service också har möjlighet att inkludera både bromsar och torkarblad i ditt avtal - dessutom till ett väldigt fördelaktigt pris. Under hela avtalstiden har du möjlighet att byta dessa i samband med service eller vid behov.

Precis som med vanliga serviceavtal är du skyddad mot ev prisökningar samtidigt som du får bättre kontroll över den totala driftkostnaden för bilen.
Smiling man talking on mobile phone in front of Ford Transit

Vanliga frågor & svar

Vad är ett serviceavtal?
Med ett serviceavtal betalar du en fast kostnad för service, enligt din Fordmodells serviceschema. Det ger dig en bil som alltid servas i tid och som är mer eftertraktad den dagen du bestämmer dig för att sälja. Välj mellan 1-5 års avtalstid, beroende på din bilmodell. 

När kan jag teckna ett serviceavtal?
Ford Serviceavtal kan tecknas när du köper en ny bil och ända fram till första servicetillfället. Det finns även serviceavtal som erbjuds lokalt av våra verkstäder som kan tecknas för begagnade bilar. Kontakta din närmaste återförsäljare eller verkstad, så hjälper de dig med ett avtal som passar dig.

Vad ingår i ett serviceavtal?
I Fords nationella serviceavtal ingår Ford Originalservice till en fast kostnad. Det innebär bland annat byte av motorolja, filter och packning samt flera funktions- och säkerhetskontroller. Som en extra trygghet ingår även vägassistans helt kostnadsfritt, som gäller fram tills nästa schemalagda servicetillfälle.

Kan jag säga upp mitt serviceavtal?
Nej, ditt serviceavtal kan inte avslutas i förtid utan gäller den perioden du tecknat. 

Vad händer med mitt serviceavtal när jag säljer bilen?
Ditt serviceavtal följer med bilen, vilket medför att den har ett högre andrahandsvärde. 

Är det möjligt att lyfta momsen på månadskostnaden?
Ja, momsen är avdragsgill vilket innebär att företag har möjlighet att lyfta moms. Prata med din Fordåterförsäljare för mer information. 
Man mounting towbar on Ford Transit Custom