SUV & Crossover

Oavsett modell är Fords SUVar och Crossovers kapabla, bekväma och mångsidiga. De ger dig kraften du behöver för att dra ett släp eller snabbt accelerera upp på en motorväg. Dessutom erbjuder de mångsidiga sittplatser – de flesta modeller rymmer bekvämt 5 passagerare. När du behöver transportera last kan du helt enkelt fälla ner baksätena för utrymme på begäran. Och nu finns det också ett helt elektriskt tillägg i Fords SUV-familj.
Nya Elektriska Capri
100% el
Nya elektriska Capri - en praktisk SUV med sportbilssjäl. En helelektrisk coupé-crossover med avancerad teknik, ikonisk design och räckvidd för hela dagen.
Elektriska Explorer
100% el
Den ultimata helelektriska SUV'en är här - Nya elektriska Explorer. Redo för äventyr. Ikonisk design. Snabb laddning. Med överlägsen komfort och nästa generations teknik.
Nya Kuga
Plug-in Hybrid
Mildhybrid
Nya Kuga har ett djärvt nytt utseende, nästa nivå av uppkoppling och intelligent ny teknik. Möt nya Ford Kuga, laddad med kraft.
Nya Puma
Mildhybrid
Nya Puma, en kompakt crossover SUV med atletisk design, förarfokuserad interiör och Megabox för utökat lastutrymme.
Mustang Mach-E
100% el
Fords första helt elektriska SUV har en oemotståndlig design, en banbrytande teknologi och en elektrisk räckvidd på upp till 600 km. Gör dig redo att älska bilkörning igen.
Mustang Mach-E GT
100% el
Den kraftfullaste modellen i Mustang Mach-E-serien. Helt elektriska Mach-E GT kombinerar enastående prestanda med ett utseende som väcker uppmärksamhet.
Bronco
Ford Bronco är en robust SUV, alltid redo för äventyr. Bronco erbjuder friluftsentusiaster den senaste tekniken och fantastisk prestanda.

UTFORSKA ALLA FORD-MODELLER

Ford erbjuder ett brett utbud av person- och transportbilar. Hitta modellen som passar dina behov bäst.
VIKTIG INFORMATION