Ford Tillbehör

Anpassa din Ford efter dina behov med Ford tillbehör. Vi har ett stort utbud av kvalitetstillbehör. Ford originaltillbehör är skräddarsydda för att passa just din Ford och har utvecklas parallellt med bilen. Tillbehören är noggrant utprovade och rigoröst testade. För oss är det extremt viktigt att leverera säkerhet och prestanda av högsta klass. Ford originaltillbehör - när endast det bästa är gott nog.

Som ett komplement har vi även utvalda tillbehör i samarbete med leverantörer, allt från takboxar till bilbarnstolar. Du hittar tillbehörssortimentet i  tillbehörskatalogen. Har du frågor eller saknar  något i sortimentet ta kontakt med din Fordåterförsäljare.

Tillbehör efter säsong

Anpassa din Ford efter säsong. Eftermonterade dragkrokar, takboxar och räcken – perfekt både för skidsäsongen eller när som under året när du är i behov av ökad lastvolym. Se till att du håller bilen fin och skyddad från lera och smuts med våra golv- och bagagerumsmattor, perfekt för alla årstider. Vill du slippa skrapa din rutorna och stiga in i en uppvärmd bil på morgonen är en kupévärmare att rekommendera.

Vill du slippa stryka när du kommer fram? Kolla in våra praktiska tillbehör för transport av kläder. Oavsett om du är ute efter att göra din Ford ännu snyggare eller om du optimera din bil med olika biltillbehör så har vi tillbehören du behöver. 

Ford Fiesta with bikes and roof box driving on country road

Däck

Det finns många saker att beakta när det kommer till just däck. På Ford får vi ofta frågor om när det är dags att skifta, från sommar-till vinterdäck eller tvärt om. Eller hur man vet när det är dags att byta ut sina befintliga däck och vad man bör tänka på när man ska köpa nya. På Ford är vi experter på däck så behöver du hjälp med att se ut nya, att skifta eller att förvara din däck så varmt välkommen att besöka våra verkstäder. 

Tire on sand

Ford Care

Ta hand om din bil och håll den i bästa skick in- och utvändigt med Fords originalbilvårdsprodukter.  Ford Care är anpassade och framtagna för att skydda och hålla din Ford i bästa skick länge. I Ford Care sortimentet finns vaxpolish, hjulrengöring, glasrengöring, interiörrengöring och instrumentrengöring. Alla produkter har en hållbarhet på minst 3 år (oöppnade) Finns att köpa hos din Fordåterförsäljare.

Red Ford Kuga on mountain road

LAST OCH TRANSPORT

Mobile phone mounted on car dashboad

INFOTAINMENT

Ford car add ons

TILLBEHÖRSPAKET

Ford Performance car engine

FORD PERFORMANCE PARTS

VIKTIG INFORMATION