Ford Sync

Med Fords SYNC-tekniken kan du hantera ett antal uppkopplade fordonsfunktioner. Du kan styra allt från telefonsamtal och textmeddelanden till fordonsnavigering eller spela din favoritmusik via pekskärmen eller med hjälp av otroligt enkla röstkommandon.

Ford SYNC 4A

Ford SYNC 4A är ett molnanslutet kommunikations- och underhållningssystem i bilen. Molnanslutningen ger SYNC 4A en mer avancerad ruttplanering och röstigenkänning i samtal. Och med trådlös smartphoneintegrering, funktioner för laddningshantering, en ny 15,5 tums pekskärm och mycket mer kommer du att uppleva en helt ny och uppkopplad värld i din bil.
Ford Sync 4 A touch-screen in Mustang Mach-E

Ford SYNC 3 med AppLink

Funktionerna och bekvämligheten hos SYNC 1 och SYNC 2 har kombinerats och förbättrats i det mest avancerade SYNC-systemet som finns.  Höjdpunkterna inkluderar ett användarvänligt gränssnitt som ger snabb åtkomst till den information du vill ha.  Förutom AppLink ansluter systemet även till Apple CarPlay och Android Auto. SYNC 3 med AppLink erbjuder också hög prestanda och är upp till tio gånger snabbare än SYNC 2. Ett viktigt inslag i SYNC 3 med AppLink är den intuitiva röststyrningsfunktionen.  
Ford Sync 3 screen

Bluetooth® med röststyrning

Ford Bluetooth® med röststyrning gör att du kan ringa och ta emot samtal, lagligt och utan att stanna. För att aktivera systemet trycker du på en knapp på ratten eller instrumentbrädan och säger ditt kommando. 
Ford voice control

Lär känna Ford Sync

Upptäck alla smarta funktioner i Ford Sync så som uppkopplad navigering och underhållning.

Ford interior with Ford Sync screen