2,5 TON
MAX DRAGVIKT
5,8-6,8
KUBIKMETER LASTUTRYMME
327 KM
Elektrisk räckvidd UPP TILL

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR*

NYA FORD TRANSIT CUSTOM

EUROPAS MEST SÅLDA SKÅPBIL**

NYA FORD TRANSIT CUSTOM

HELT NYA E-TRANSIT CUSTOM

UPP TILL 337 KM RÄCKVIDD

Nya Ford Transit Custom

Europas mest sålda skåpbil** har nu blivit ännu bättre.

Känd för att vara robust och pålitlig, och nu redo för framtiden. Nya Transit Custom är byggd från grunden med nästa generations uppkopplingfunktioner, produktivitet och smarta designlösningar i fokus.

Nya Transit Custom finns med ett urval av elektrifierade eller traditionella dieseldrivlinor som levererar välkända, legendariska köregenskaper samtidigt som en helelektrisk skåpbil ger ökad effektivitet och noll utsläpp under körning.

E-TRANSIT CUSTOM

UPPTÄCK EN HELT ELEKTRISK TRANSIT CUSTOM

EL

 • Upp till 327 km1 elektrisk räckvidd
 • Varianter med 136 hk och 217 hk
 • 125 kW DC snabbladdning
 • Upp till 2 ton max dragvikt
 • Pro-Power Onboard

PLUG-IN HYBRID

 • 2.5 liters bensinmotor 
 • 11.8 kWh laddbart hybridbatteri
 • 32g CO2/km
 • 57 km helelektrisk räckvidd
 • Upp till 2 ton max dragvikt
 • Pro-Power Onboard

ECOBLUE DIESEL

 • 2.0 liter dieselmotor
 • 136 & 150 hk manuella växellådor
 • 136 och 170 hk automatiska växellådor
 • Upp till 2,5 ton max dragvikt
 • Kan väljas med fyrhjulsdrift (endast automat)

Klimatbonus för lätta eldrivna lastbilar

Från den 13 februari 2024 inför Energimyndigheten en klimatpremie på upp till 50 000 kr för företag, kommuner och regioner som köper nya lätta eldrivna lastbilar. Detta inklruderar nya E-Transit Custom. Läs mer här.

DIN MOBILA ARBETSPLATS

Nya E-Transit Custom blir ditt kontor på vägen. Håll dig uppkopplad med Ford Sync 42 med inbyggt 5G-modem, sömlös integration av din smartphone, 13-tums touchskärm, röststyrning samt liveuppdatering av trafikläget för att du ska kunna planera den optimala rutten.

Utöver detta finns en mängd smarta funktioner så som flertalet USB-uttag, praktiska förvaringsutrymmen för dina enheter samt en ställbar ratt som kan användas som bord eller datorhållare när bilen står parkerad. 

KRAFT HELA DAGEN

Använd dina elverktyg vart du än är. Nya Ford E-Transit Custom kan levereras med Pro Power Onboard, så att du kan plugga in dina verktyg, lampor och enheter oavsett plats.
Ford E-Transit Custom powering electric saw beeing used by a carpenter

GÖR INTRYCK

Nya Ford E-Transits nya exteriör inkluderar specialdesignade framlyktor med en LED-list utmed bredden på motorhuven samt en iögonfallande trapezoid-formad grill med polygon-detaljer.
Ford E-Transit Custom grill

Fyrhjulsdrift och upp till 2,5 ton dragkapacitet

Nya Transit Custom kan fås med fyrhjulsdrift (endast automat), för att klara de tuffaste jobben. Dieselversionen klarar också att dra upp till 2,5 ton.
Red Ford Transit Custom

SMART DESIGN

Nya Transit Custom har förbättrade proportioner med ett lägre insteg som gör det lättare att komma in i bilen. Den är också under 2 meter hög3, idealiskt för att kunna parkera i garage. 
Car backing in to parking space seen from above

FÖRARASSISTANS

Parkera på en trafikerad gata eller på en trång parkeringsplats kan vara svårt. Men nya Transit Customs Active Park Assist och avancerade 360-graders dubbelskärmskamera gör det enkelt.
Ford E-Transit Custom start button

NYCKELFRITT SYSTEM

Med Fords nyckellösa system kan du sätta dig i och starta bilen utan att behöva rota i fickorna efter nycklar. Så länge du har din fjärrnyckel med dig.

International Van of the Year 2024

Behöver du en vinnare i ditt företag? Helt nya Transit Custom har vunnit prestigefyllda International Van of the Year (IVOTY) 2024. En perfekt belöning för allt ditt hårda arbete.
Red Ford Transit Custom driving on country road

Transit Custom Plug-in Hybrid

Nya Transit Custom finns äntligen som  Plug-in Hybrid (PHEV) med upp till 54 km elektrisk räckvidd. Kombinationen av en 2,5 liters bensinmotor och ett 11.8 kWh laddbart batteri innebär bland annat mindre utsläpp och en låg fordonskatt (360 kr/år). Och flexibiliteten av helelektrisk körning för t.ex. jobb i stadstrafik kombinerat med bensin vid längre resor är både smidigt och tryggt.

"Nya Ford Transit Custom är solklar favorit till OS-guldet"

"Tänk dig en skåpbil som har allt som du vill ha. Då menar jag komfort, körkänsla, digitala förarstöd, instrumentering och lösningar för last och förvaring. En bil som du kör varje dag och som du har alla dina verktyg och allt material i. Och som du mer än gärna visar upp för kunderna."

- Anders Myrdal, Den moderna Hantverkaren (DMH), nummer 10 2023. 
VIKTIG INFORMATION