WORK HARD. PLAY HARDER.
NYA FORD RANGER 

FÖR ARBETE OCH FRITID

En ikon föds på nytt. Den välkända Ford 4x4 pickupen har förnyats och omarbetats. Vi presenterar nästa generations Ranger. Byggd för att hantera utmaningarna i ditt arbete och designad för maximal njutning även på fritiden. 
Upptäck nya ranger
Galleri
SOFISTIKERAD INTERIÖR
Den lyxiga interiören i helt nya Ranger Wildtrak har partiella lädersäten med orange kontrastsömmar och Wildtrak-logotyp*, samt ytterligare signaturmarkeringar på instrumentbrädan.
Avancerad teknologi
Med integrerad SYNC® 4A[1] får du en 12" pekskärm som är molnansluten med röstkommandon och trådlös laddning - så du är redo att köra.
E-GEAR
Rangers unika E-växel ger full kontroll över den 10-växlade växellådan*, som tillsammans med en elektronisk parkeringsbroms skapar en mer strömlinjeformad interiör.
TERRÄNGSYSTEM*
Med en roterande ratt för att snabbt växla mellan olika körlägen är nya Ranger byggd för att göra ännu mer än tidigare.
360° KAMERA
En 360-graderskamera[2] visar ett fågelperspektiv av din Ranger, så att du kan fokusera på äventyret framför dig.
ZONBELYSNING
Zonbelysningen lyser upp de närmsta områdena runt din Ranger så att du även i mörkret kan fokusera på vad som ligger framför dig.
Baklucka
Med en enkel lyft- och sänkmekanism, integrerad linjal, clipsfickor, mugghållare och flasköppnare är Rangers nya baklucka designad för att hjälpa dig göra mer.
Smart lastutrymme
Rangers lastbädd är tillräckligt bred för en europall mellan hjulhusen. Den har också ett integrerat lasthanteringssystem och ett extra 400 W/230-volts uttag (tillval).
Ranger Platinum
Platinum-versionen av Europas marknadsledande pick-up sätter en ny standard för lyx i segmentet. Ranger Platinums förstklassiga interiör, avancerade anslutningsmöjligheter och kraftfulla nya Ford 3,0-liters V6-turbodiesel ger komfort med raffinerad prestanda och dragförmåga. 
VAR RÄDD OM NATUREN
Generellt är körning i terräng med motordrivet fordon för annat ändamål än jordbruk eller skogsbruk förbjuden i hela Sverige. Fords fordon klarar ofta mer än vad uppgiften kräver men vi uppmanar att alltid följa de lagar och förordningar när ni använder våra fordon. 

Via dessa länkar hittar ni information om Terrängkörningslag (1975:1313) och terrängkörning i allmänhet.

Terrangkörningslag (1975:1313)

Naturvårdsverket.se/terrangkörning 
VIKTIG INFORMATION