Utstråla självförtroende
FORD RANGER
En riktig pick-up
FORD RANGER

FORD RANGER

Bättre än någonsin! 

Europas mest sålda pickup har en fantastisk kombination av kraftfullhet, smart teknik och enastående komfort, - allt för att hjälpa dig att arbeta smartare. Dessutom går alla Fords nya transportbilar nu att köra på HVO100 biodiesel, vilket bidrar till ett mer hållbart bilägande för ditt företag.

FORD RANGER - THE PICKUP
GALLERI
JOBBAR SMARTARE OCH HÅRDARE
Ford Ranger är konstruerad för att verkligen få jobbet gjort. Europas mest sålda pickup har nu också mer teknik än någonsin tidigare för att hjälpa dig att arbeta smartare. Avancerade system som vägmärkesigenkänning, filhållningshjälp och parkeringssensorer ökar din medvetenhet och ditt självförtroende på vägarna. Backstartshjälpen, kontroll i nedförsbacke och aktiv parkeringshjälp hjälper dig också att behålla kontrollen.

KRAFT, EFFEKTIVITET OCH FÖRFINING
Ford Ranger är utformad för att arbeta hårdare och mer effektivt. Pickupen har en rad kraftfulla nya motorer som är konstruerade för att få varje droppe bränsle att räcka längre. Och de har kombinerats med en avancerad ny växellåda som sömlöst anpassar sig efter förändrade förhållanden och underlag. Med ett brett urval av användbar teknik, inklusive Auto Stop-Start och en färddator ombord, är detta en robust pickup som enkelt kombinerar hjärna och muskler.

BYGGD FÖR TUFFA TAG. SKAPAD FÖR BEKVÄMLIGHET
Avancerad konstruktion och material av högsta kvalitet skapar en interiör som är lika robust och slitstark som den är bekväm. För första gången någonsin finns Ford Ranger också med ett inbyggt FordPass Connect-modem. Denna teknik gör att du kan låsa och låsa upp bilen på avstånd, få trafikuppdateringar och ansluta till en wifi-surfzon, vilket gör det bättre än någonsin att äga en Ford. 

AVANCERAD SÄKERHETSTEKNIK
Ford Ranger innehåller en rad smarta system som skyddar dig, dina passagerare och andra trafikanter. Vissa tekniker, som aktiv bromshjälp, finns där för att förebygga olyckor innan de inträffar. Andra, som krockkuddar, hjälper till att mildra effekterna av en trafikolycka om en sådan skulle inträffa. Fordonet är också utrustat med avancerade säkerhetssystem som ger dig sinnesro när du förvarar verktyg eller last i det.

KVALITET DU KAN FÖRLITA DIG PÅ
Siffrorna talar för sig själva i Ford Ranger. Pickupen har en lastkapacitet på ett ton och kan dra upp till 3 500 kg. Den har en markfrigång på 237 mm och vadar enkelt genom vatten som är upp till 800 mm djupt*. Faktum är att varje aspekt av det prisbelönta fordonet är precisionskonstruerad för mångsidighet, tillförlitlighet och kapacitet.

VIKTIG INFORMATION