1 000 kg
Mål lastvikt*
3 500 kg
Mål dragvikt**

HELT NYA FORD RANGER PLUG-IN HYBRID

Arbete. Fritid. Elektrifierad

Ford Ranger Plug-In hybrid

Eurpoas mest sålda pick-up - nu äntligen som Plug-In Hybrid! Nya Ranger PHEV kombinerar elektrisk körning med äventyrlig mångsidighet och den pålitlighet som blivit synonymt med Ford Ranger.

Produktionen av den första Ranger Plug-In Hybriden någonsin startar i slutet av 2024 med leveranser till kunder i början av 2025.

PLUG-IN HYBRID

Europas första Plug-In hybrid pick-up. Ranger Plug-In Hybrid kommer med mer vridmoment än någonsin via en kombination av en 2,3-liters Ford EcoBoost bensinmotor och en 75kW elmotor med 11.8-kWh uppladdningsbart batterisystem, vilket också gör det möjligt att köra den i helt elektriskt läge med en förväntad räckvidd på mer än 45 kilometer.1
White Ford Ranger plug in hybrid

PRO POWER ON BOARD

Ranger Plug-In Hybrid kommer erbjuda Pro Power Onboard, vilket gör det möjligt för kunder att driva sina elverktyg och redskap på en byggarbetsplats eller avlägsen campingplats genom att ansluta dem till eluttag placerade i både lastbädden och kupén. Det innebär att bullriga, skrymmande, tunga generatorer kan lämnas hemma, vilket ger mer utrymme i lastflaket för andra verktyg och utrustning.

Pro Power Onboard finns i två versioner, med 2,3 kW (10 amp) eller 6,9 kW (30 amp).
White Ford Ranger outlet in loading bed

UPPKOPPLAD TEKNIK

Nya Ranger PHEV kommer fullpackad med avancerad teknik. Bland annat förbättrad röststyrning, SYNC 4 med uppkoppling av din smartphone och trådlös laddning av dina enheter. Detta samt en mängd förarassistansteknologier så som Intelligent adaptiv farthållare med filhållningssystem. 2
Ford Ranger interior screen and steering wheel

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få de senaste uppdateringarna om nya Ford Ranger PHEV
VIKTIG INFORMATION