BYGGD FÖR EXTREMA FÖRHÅLLANDEN

NYA FORD RANGER RAPTOR

TUFFASTE RANGER RAPTOR NÅGONSIN

NYA FORD RANGER RAPTOR

Ford Ranger Raptor

Ranger raptor - den ultimata 4x4 från Ford Performance. Ford Ranger är känd för att vara tuff, men den nya generationens Raptor är tuffast hittills. Utrustad med en Twin-turbo 3,0-liters V6 EcoBoost-motor, fjädring med Fox-stötdämpare och det extrema "Baja"-körläget.

Nya Raptor är byggd för att fungera under extrema förhållanden.

UTFORSKA RANGER RAPTOR FRÅN ALLA VINKLAR

Anpassa din Raptor

Ford Ranger Raptor engine

KRAFT OCH PRESTANDA

Raptor är tillgänglig med en helt ny Twin-turbo 3,0 liter V6 EcoBoost-bensinmotor. Motorn erbjuder fantastisk prestanda och enorma mängder kraft för att tackla alla utmaningar.
Ford Ranger Raptor front seen from below

KÖRUPPLEVELSE

Nya Raptor är det ultimata fordonet för utmanande vägunderlag*. Den extrema Fox-fjädringen gör att praktiskt taget alla stötar du utsätts för absorberas.
Ford Ranger Raptor emblem on seat

INNOVATIV DESIGN

Den nya Raptor-interiören är också helt ny, med intuitiva digitala funktioner och en distinkt inredning med Raptor-logon. 
Ford Ranger Raptor dashboard

KÖREGENSKAPER

Med Baja-läget anpassar nya Ranger Raptor sig omedelbart till körning på krävande underlag*. 

5 års garanti

Ford tillhandahåller omfattande garantier. Våra transportbilar har 5 års garanti eller 15 000 mil (det som inträffar först). Garantin innebär att om någon del i bilen behöver repareras eller bytas på grund av ett tillverkningsfel, kommer delen repareras eller bytas kostnadsfritt av en auktoriserad verkstad, oavsett ev. ägarbyten under garantiperioden. 

VAR RÄDD OM NATUREN

Generellt är körning i terräng med motordrivet fordon för annat ändamål än jordbruk eller skogsbruk förbjuden i hela Sverige. Fords fordon klarar ofta mer än vad uppgiften kräver men vi uppmanar att alltid följa de lagar och förordningar när ni använder våra fordon. 

Via dessa länkar hittar ni information om Terrängkörningslag (1975:1313) och terrängkörning i allmänhet.

Terrangkörningslag (1975:1313)

Naturvårdsverket.se/terrangkörning
Ford Ranger Raptor driving on mountain road
VIKTIG INFORMATION