NYA RANGER MS-RT

En sportigare Ranger

Nya Ford Ranger MS-RT

Vi presenterar den ikoniska nya Ford Ranger MS-RT. Med ett vågat sportigt utseende kräver denna trendsättande dubbelhyttspickup uppmärksamhet på vägen.

UPPSEENDEVÄCKANDE

För djärvare äventyr

Upptäck Ranger MS-RT

Design

En sportig främre stötfångare med integrerad splitter, "honeycomb"-grill, breddade skärmar och skulpterade sidokjolar ger en imponerande siluett som inte går att missa.

Rangers klassledande design och motorsportsarv syns bland annat på 21” Diamond Cut lättmetallfälgar med exklusiva, ljudreducerande premiumdäck, en integrerad bakre diffusor och stötfångare samt MS-RT-märket som kommer göra andra förare avundsjuka.

Förarmiljö & interiör

Inuti hittar du en skräddarsydd MS-RT-ratt samt en mängd distinkta MS-RT-exklusiva detaljer. Dessutom gör SYNC 4-anslutning via en 12-tums pekskärm kommunikation och underhållning kul och enkel.

MS-RT Sport-säten har unika förstärkningar, täckta av premium icke-animaliskt Eco-Leather® och mocka. En MS-RT-logga är broderad precis under nackstödet och subtila kontrastsömmar i blått syns genomgående. Interiören har också flera handgjorda detaljer och säten som levererar stil och komfort.

RANGER MS-RT

Med utrymme för hela din familj och deras saker är Ford Ranger MS-RT den perfekta lagkamraten för både arbete och lek.

Kontakta din återförsäljare för mer information och beställning.
VIKTIG INFORMATION