KRAFTFULL & PÅLITLIG

FORD TRANSIT SKÅPBIL

BYGGD FÖR DE TUFFASTE JOBBEN

FORD TRANSIT SKÅPBIL

Ford Transit Skåpbil

Smartare, ännu mer användbar, uppkopplad teknik. Mer kraftfulla och effektiva motorer och möjlighet att köra på HVO100 biodiesel. En iögonfallande ny design. Och, viktigast av allt, förbättringar när det gäller lastkapacitet. Det här är Ford Transit.

Hjälper dig arbeta smartare

Ford Transit är fullpackad med avancerad teknik. Allt är framtaget för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Här ingår informationssystem för dödavinkeln och varningssystem för korsande trafik, båda framtagna för att varna dig för andra trafikanter när du byter fil eller backar. Aktiv parkeringshjälp gör det enklare att parkera din skåpbil. Och den nya intelligenta adaptiva farthållaren bidrar till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. Den har även en högt placerad bakåtriktad kamera med nedåtriktat ljus och en framåtriktad vidvinkelkamera så att du alltid kan se vad som finns runt din skåpbil. Det är teknik som är så användbar att du undrar hur du har klarat dig utan den.

Man sitting in parked Ford Transit looking at mobile phone

Ett mer effektivt sätt att arbeta

Transit är utvecklad för att vara mer kraftfull, mer effektiv och mer lyhörd. Med en rad avancerade motorer kan du skräddarsy din Transit efter dina exakta behov. En ny tioväxlad automatlåda säkerställer att du alltid har rätt växel för vägen och jobbet. Och en rad tekniker, inklusive Auto Start/Stop och accelerationskontroll hjälper till att maximera bränsleeffektiviteten och samtidigt minska utsläppen.

Ford Transit driving on city road

Arbeta bekvämt

Kupén i Transit är byggd för att vara tålig, praktisk och bekväm. Smart design som ger gott om förvaringsalternativ. Materialen har valts för att klara de tuffaste jobben så att du känner dig bekväm under de långa körningarna. Och det finns en rad smarta tekniker, inklusive ett inbyggt FordPass Connect-modem, som levererar fördelar som är så användbara att du kommer att undra hur du någonsin kunnat arbeta utan dem.

Ford Transit dashboard screen

Nya Transit skyddar dig, dina passagerare och din last

Den har en rad sofistikerade system och avancerade tekniska funktioner som är avsedda att skydda passagerare och last. Krockavvärjning med fotgängaravkänning använder RADAR för att minska risken för att en olycka inträffar. Det finns också en krängningshämmare för att hålla dig stabil, ett system för övervakning av däcktrycket och toppmoderna larm för att skydda din skåpbil, last och verktyg.

Ford Transit traffic sensors visualization

Få ut mer av din skåpbil

Transit är fullspäckad med smarta funktioner som skapats för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Det finns 15,1 kubikmeter lastutrymme för all din last. Och med en elektrisk sidolastdörr och en 270-graders låsbar bakdörr har det aldrig varit enklare att komma åt lastutrymmet.

Ford Transit at night in front of shipping containers
VIKTIG INFORMATION