Tuffare än någonsin
Ford transit chassi
Gör svåra jobb enklare
Ford transit chassi
TRANSIT CHASSI
Ford Transit Chassi är det optimala när det gäller Transit-flexibilitet. Den här chassit kan anpassas för att passa dina specifika behov, oavsett om du behöver en pickup, tippvagn, kylbil eller nästan vad som helst. Vilka behov du än har är det här den tuffaste, mest pålitliga och slitstarka Transit Chassi någonsin. Transit Chassi är ditt kontor på vägen. Det är därför den är byggd för att vara både bekväm och tålig, kraftfull och effektiv och viktigast av allt, pålitlig.
Förarassistans
Transit Chassi är fullpackad med avancerad teknik som skapats för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Elektrisk servostyrning anpassar sig till exempel efter förändrade förhållanden för att göra styrningen lätt och enkel vid låga hastigheter och stadigare vid högre hastighet. Samtidigt bidrar den intelligenta adaptiva farthållaren till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. Och med de olika valbara körlägena, som normal, halka, lera, bogsera och nya EcoMode, kan du styra hur Transit hanterar väglaget.

Prestanda
Med sin serie avancerade 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer är Transit Chassi mer kraftfull och effektiv än någonsin tidigare. Med tre olika drivlinor som ger upp till 170 hk och ett vridmoment på 405 Nm kommer du garanterat hitta en modell som passar just dig. Vilken du än väljer lever varje motor även upp till de stränga utsläppskraven enligt Euro 6.2. Bilen finns också med en tung lastbilsmotor för tyngre ombyggnader och även som en lätt hybridelbil för ännu bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp.

Komfort
Transit Chassi är mer än bara ett robust arbetsfordon. Vi vet att den även måste vara ditt kontor på vägen. Transit Chassi är utformad för att leverera maximal prestanda men är även specialbyggd för att vara så bekväm som möjligt med ytterligare interiörfunktioner och teknik som utformats speciellt för att hjälpa dig. Så snart du har testat kommer du att undra hur någonsin klarade dig utan!

Säkerhet & Trygghet
Din säkerhet är vårt ansvar, från att varna dig för potentiella kollisionsrisker till smarta system som hjälper dig att upprätthålla grepp och stabilitet. Därför levereras Transit Chassi fullastad med smart förarhjälpsteknik och säkerhetssystem som utformats för att skydda både dig, bilen och lasten.

Användbarhet
Ford Transit Chassi är känd för sin mångsidighet och flexibilitet, vilket gör den till en idealisk bas för en mängd specialtillämpningar och skräddarsydda ombyggnader. Och med den låga ägandekostnaden på köpet kommer din investering snart att visa sig vara ett smart affärsbeslut.

VIKTIG INFORMATION