TUFFARE ÄN NÅGONSIN

Ford transit chassi

GÖR SVÅRA JOBB ENKLA

Ford transit chassi

Ford Transit Chassi

Skåpbilar, tippbilar, kylbilar och nästan vad som helst... Det finns en anledning till att Transit-chassit är det bästa valet när man konverterar till en skåpbil.

Från L2 (medium hjulbas) till L5 (extra lång hjulbas). Varje enskild Transit Chassi  är byggd med ett robust chassi. Detta säkerställer en platt och stark bas som du kan använda för att bygga ditt perfekta fordon. Och med en hög maximal nyttolast kommer du att kunna konfigurera skåpbilen precis som du vill.

Tuff, kraftfull, pålitlig och mångsidig. Transit Chassi är specialbyggd för att maximera det tillgängliga utrymmet för godstransport och möta ditt företags unika krav. Finns som enkelhytt, dubbelhytt och skeletal.

Förarassistans

Transit Chassi är fullpackad med avancerad teknik som skapats för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Elektrisk servostyrning anpassar sig till exempel efter förändrade förhållanden för att göra styrningen lätt och enkel vid låga hastigheter och stadigare vid högre hastighet. Samtidigt bidrar den intelligenta adaptiva farthållaren till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. Och med de olika valbara körlägena, som normal, halka, lera, bogsera och nya EcoMode, kan du styra hur Transit hanterar väglaget.

Ford Transit chassis beeing driven by man seen from first person view

Prestanda

Med sin serie avancerade 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer är Transit Chassi mer kraftfull och effektiv än någonsin tidigare. Med tre olika drivlinor som ger upp till 170 hk och ett vridmoment på 405 Nm kommer du garanterat hitta en modell som passar just dig. Vilken du än väljer lever varje motor även upp till de stränga utsläppskraven enligt Euro 6.2.
Ford Transit chassis driving on road with tow

Komfort

Transit Chassi är mer än bara ett robust arbetsfordon. Vi vet att den även måste vara ditt kontor på vägen. Transit Chassi är utformad för att leverera maximal prestanda men är även specialbyggd för att vara så bekväm som möjligt med ytterligare interiörfunktioner och teknik som utformats speciellt för att hjälpa dig. Så snart du har testat kommer du att undra hur någonsin klarade dig utan!

Ford Transit chassis seat

Säkerhet & Trygghet

Din säkerhet är vårt ansvar, från att varna dig för potentiella kollisionsrisker till smarta system som hjälper dig att upprätthålla grepp och stabilitet. Därför levereras Transit Chassi fullastad med smart förarhjälpsteknik och säkerhetssystem som utformats för att skydda både dig, bilen och lasten.

Ford Transit chassis road sensors

Användbarhet

Ford Transit Chassi är känd för sin mångsidighet och flexibilitet, vilket gör den till en idealisk bas för en mängd specialtillämpningar och skräddarsydda ombyggnader. Och med den låga ägandekostnaden på köpet kommer din investering snart att visa sig vara ett smart affärsbeslut.

Ford Transit chassis at a construction site
VIKTIG INFORMATION