BEKVÄM & UPPKOPPLAD

FORD TRANSIT MINIBUSS

TILLFÖRLITLIG KOMFORT

FORD TRANSIT MINIBUSS

Ford Transit Minibuss

Förstklassig design. Byggd för komfort och pålitlighet. Transit Minibuss transporterar upp till 18 personer och har gott om plats för bagage.  När din minibuss är fullastad och du kör långa sträckor, är det viktigt att du och dina passagerare har det så bekvämt som möjligt. Därför är Transit Minibuss är utrustad med avancerad teknik och smarta funktioner som garanterar maximal komfort oavsett vart man sitter.

En mängd ytterligare funktioner gör resorna roligare, inklusive Wi-Fi och flera eluttag ombord  för att hålla dig uppkopplad och underhålla dina passagerare. 

Teknik med ett syfte

Transit minibuss är fullpackad med avancerad teknik som är utformad för att förbättra din körupplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten. Från att öka din medvetenhet på vägen till att förbättra effektiviteten och även göra långa körningar mindre stressiga. Den intelligenta adaptiva farthållaren kan till exempel göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och bidra till att förbättra effektiviteten. De olika körlägena (normal, halka, bogsera) och det nya EcoMode gör att du kan ändra prestandan efter uppgift och förutsättningar. Det finns också ett avancerat informationssystem för döda vinkeln, en främre vidvinkelkamera och en bakre kamera som alla bidrar till att förbättra din medvetenhet på vägen. 

Ford Transit Bus dashboard screen

Ett smartare sätt att förflytta människor

Transit minibuss har byggts för att du ska kunna förflytta människor mer effektivt. Ett stort antal kraftfulla och effektiva nya motorer har kombinerats med avancerade växellådor för följsam prestanda och lägre utsläpp. Det finns också ett stort urval av smarta bränslebesparande tekniker som hjälper till att hålla tankningen nere på ett minimum.

Ford engine rendering

Bekväm och uppkopplad

När din minibuss är full och du kör långa sträckor är det viktigt att du och dina passagerare känner er så bekväma som möjligt. Därför är Transit minibuss fullmatad med avancerad teknik och smarta funktioner som garanterar maximal komfort oavsett var du sitter.

Man in reflective vest looking at mobile phone inside a Ford Transit Bus

Hjälper till att hålla dig och dina passagerare säkra

Transit minibuss har en rad smarta säkerhetstekniker och skyddssystem som utformats för att skydda dig, dina passagerare och din bil. Vissa av dessa funktioner hjälper till att skydda er om en olycka inträffar, medan andra minskar risken för att en olycka inträffar.

Ford Transit Bus traffic sensors

Byggd för att hålla länge

Transit minibuss är byggd för att vara bekväm, mångsidig och, viktigast av allt, pålitlig. I hela fordonet har material valts för sin hållbarhet och komfort. Förlängda serviceintervaller och långa garantier hjälper dig få ut mesta möjliga av din investering.

Ford Transit Bus seats
VIKTIG INFORMATION