Ford Economy +4 år

PRISVÄRD ORIGINALSERVICE FÖR ÄLDRE BILAR

Vi följer din Ford hela vägen

Ford Economy är en bra och prisvärd originalservice för Ford personbilar från 6 år och Ford transportbilar från 4 år. Med regelbunden originalservice håller du din Ford i bästa skick och förebygger mindre behov från att utvecklas till mer omfattande och kostsamma skador. Du minskar även risken för oförutsedda driftstopp och ökar andrahandsvärdet på bilen. Kostnadsfri vägassistans ingår såklart i servicen. 

FORD ECONOMY SERVICE

Med Economy Service får din bil en bra och prisvärd originalservice. Servicen innefattar en 30 punkters säkerhetskontroll, där byte av olja, olje-och kupéfilter ingår. Endast Ford originaldelar används. Dessutom ingår kostnadsfri vägassistans fram till nästa servicetillfälle. Nationellt rek servicepris är 2795 kr* för både person- och transportbilar. Kontakta din auktoriserade Fordverkstad för att boka tid.  

Säker hantering  

Våra verkstäder erbjuder en trygg miljö med bra rutiner. Med Ford Video Check kan du dessutom på ett säkert sätt via mobilen följa med in i verkstaden. Du får full koll på det arbete verkstaden utfört och om det finns något ytterligare behov som kan vara bra att känna till.

DÄCK FÖR DIN FORD

Däcken är den enda delen av bilen som är i kontakt med vägen. Det är viktigt att köpa rätt däck till din Ford, både för din egen säkerhet och för att hålla nere bränsleförbrukningen. Välj från vårt breda utbud av prisvärda däck från en rad leverantörer. Vi har ett brett utbud av olika olika storlekar och dimensioner – allt för att passa just dina önskemål. Hos oss får du hög kvalitet till rätt pris. Din Fordåterförsäljare hjälper dig hitta rätt däck för din modell, budget och körstil. 

FORD ECONOMY REPARATIONER

Våra auktoriserade verkstäder använder endast kvalitetskontrollerade originaldelar och våra tekniker är specialutbilade för att arbeta med Ford och alla våra modeller. De priser du får av oss inkluderar både reservdelar och arbete, så att du vet redan innan vad en reparation kommer att kosta. Transparent,  prisvärt och enkelt. Kontakta din auktoriserade Fordverkstad för pris. 

FÖRBESIKTNING

Kom förberedd till besiktningen och slipp ombesiktning och onödiga kostnader. För 195 kr ** går vi igenom din bil och ser till att den uppfyller besiktningskraven. Vid en förbesiktning säkerställer vi att din bil är säker att framföra i trafiken och att bilens funktioner fungerar som de ska. Vi går bla igenom karosseri och stomme, hjul och styrning, driv- och bromssystem, kommunikation och miljökontroll. Första besiktningstillfället är när bilen är tre år gammal, andra vid fem år och därefter ska den besiktigas varje år för att kontrollera att den uppfyller lagliga krav på säkerhet och miljö. Boka tid hos din auktoriserade Fordverkstad innan besiktning. 

* Priset gäller tom 2022-06-30, lokala avvikelser kan förekomma. Omfattar Ford transportbilar + 4 år och personbilar + 6år. Priset är ink moms för personbilar och ex moms för transportbilar. Ranger, Performancebilar, RS & ST omfattas ej ** Priset gäller tom 2022-06-30, lokala avvikelser kan förekomma.