Bättre än någonsin
NYA FORD FOCUS
Slående ny design
NYA FORD FOCUS

NYA FORD FOCUS

Focus-upplevelsen är bättre än någonsin med en slående ny design och utrustad med nästa generations uppkopplingsmöjligheter. En ny och intuitiv 13,2-tums pekskärm i färg som högupplöst visar upp och låter dig interagera med alla funktioner i SYNC 4 systemet. Premium-internetuppkoppling och Ford Secure håller dig uppkopplad och ger dig tillgång till högteknologiska säkerhetsfunktioner.

Nya Focus bjuder även in till en ny elektrifierad värld som låter dig köra billigare med nya EcoBoost Hybrid E85, en unik kombination av mildhybrid-teknik och etanolkompatibilitet, kopplad till den specialbyggda PowerShift-automatlådan som gör varje körning smidigare. För att öka flexibiliteten kan du med en ny våtzon i Focus kombis bagageutrymme hålla din våta och torra utrustning säkert åtskilda.

Välj mellan en rad olika versioner som alla erbjuder sin egen stil: Ford Focus Active, packad med praktiska och robusta funktioner, den lyxiga komforten i Titanium, ST-Lines sportinspirerade styling eller prestandan i ST.
Guidad genomgång
GALLERI
Kördynamik
Nya Ford Focus är ännu mer effektiv och responsiv än tidigare tack vare den elektrifierade EcoBoost Hybrid-drivlinan och PowerShift automatisk växellåda med dubbelkoppling.

Uppkopplad
Nya Focus är bland annat utrustad med en innovativ 13,2-tums pekskärm, senaste Ford SYNC 4-tekniken och ljudsystem från B&O.

Design & Interiör
Den bekanta Focus-interiören har uppdaterats, bl.a. med strömlinjeformade lampor och den främre grillen. Interiören har fått ett 12,3" digitalt kluster, sensico-klädda stolar och en 13,2" pekskärm med SYNC 4.

VIKTIG INFORMATION