13,2"
Pekskärm
SYNC 4
Uppkopplade funktioner
B&O
ljudsystem

BÄTTRE ÄN NÅGONSIN

NYA FORD FOCUS

Nya Ford Focus

Bättre än någonsin med slående ny design och utrustad med nästa generations uppkopplingsmöjligheter. En intuitiv 13,2-tums pekskärm låter dig interagera med alla funktioner i SYNC 4 systemet. Premium-internetuppkoppling och Ford Secure håller dig uppkopplad och ger dig tillgång till högteknologiska säkerhetsfunktioner. 

Nya Focus bjuder in till en elektrifierad värld med nya EcoBoost Hybrid E85, en unik kombination av mildhybrid-teknik och bensin/etanol-kompatibilitet. Detta ger också en lägre vägskatt för nya Focus!

Guidad genomgång

Anpassa din Focus

Modellen som visas är en ST-Line X

Kördynamik

Nya Ford Focus är ännu mer effektiv och responsiv än tidigare tack vare den elektrifierade EcoBoost Hybrid-drivlinan och PowerShift automatisk växellåda med dubbelkoppling.

Uppkopplad

Nya Focus är bland annat utrustad med en innovativ 13,2-tums pekskärm, senaste Ford SYNC 4-tekniken och ljudsystem från B&O.

Design & Interiör

Den bekanta Focus-interiören har uppdaterats, bl.a. med strömlinjeformade lampor och den främre grillen. Interiören har fått ett 12,3" digitalt kluster, sensico-klädda stolar och en 13,2" pekskärm med SYNC 4.

FORD FOCUS VINNARE I TESTDUELL

"Forden är en trevlig bil jag hade kunnat spendera många mil i utan att bekymra mig över något särskilt."

Ford Focus and MG 5 on a parking lot
VIKTIG INFORMATION