Bättre än någonsin
NYA FORD FOCUS
Slående ny design
NYA FORD FOCUS
På grund av hög efterfrågan och störningar i leveranskedjan är nya fabriksbeställningar för närvarande inte möjligt på Focus.
Använd vårt verktyg Hitta återförsäljare för att kontakta din lokala Ford-återförsäljare och se tillgängligt lager.
NYA FORD FOCUS
Focus-upplevelsen är bättre än någonsin med en slående ny design och utrustad med nästa generations uppkopplingsmöjligheter. En ny och intuitiv 13,2-tums pekskärm i färg som högupplöst visar upp och låter dig interagera med alla funktioner i SYNC 4 systemet. Premium-internetuppkoppling och Ford Secure håller dig uppkopplad och ger dig tillgång till högteknologiska säkerhetsfunktioner.

Nya Focus bjuder även in till en ny elektrifierad värld som låter dig köra billigare med nya EcoBoost Hybrid E85, en unik kombination av mildhybrid-teknik och etanolkompatibilitet, kopplad till den specialbyggda PowerShift-automatlådan som gör varje körning smidigare. För att öka flexibiliteten kan du med en ny våtzon i Focus kombis bagageutrymme hålla din våta och torra utrustning säkert åtskilda.

Välj mellan en rad olika versioner som alla erbjuder sin egen stil: Ford Focus Active, packad med praktiska och robusta funktioner, den lyxiga komforten i Titanium, ST-Lines sportinspirerade styling eller prestandan i ST.
Guidad genomgång
Upptäck alla funktioner
Utforska alla funktioner i nya Focus, som en 12,3-tums digitala instrumentgrupp, Ford SYNC 4 och ljudsystem från B&O.

VIKTIG INFORMATION