Nya Ford Tourneo Courier - Funktioner

Nya Ford Tourneo Courier är fullpackad med smart teknik och praktiska funktioner. Upptäck vad som gör Tourneo Courier till den perfekta familjebilen.

Användbarhet

Generöst lastutrymme

Helt nya Tourneo Courier ger gott om bagageutrymme på upp till 2 160 liter. Med smarta förvaringsfack inbyggda i sidopanelerna finns det utrymme för att hålla mindre föremål säkert gömda. 
Two female basketball players loading basketballs in to a Ford Tourneo Courier

Komfort & bekvämlighet

Passagerarkomfort

Smart design. Genomtänkt funktionalitet. Ett 5-sitsigt fordon med lyxen av ett premium passagerarfordon. Bak har du tillgång till en mängd konfigurationer för sittplatser och bagageutrymme. 
Girl in sports clothes sitting in back seat of Ford Tourneo Courier talking to other woman outside of car
Ford Tourneo Courier touch screen

Telefonhållare

Håll ögonen på vägen och händerna på ratten. En inbyggd hållare ger en enkel åtkomstplats för montering av en telefonhållare. 
Smartphone charging on wireless charging spot in Ford Tourneo Courier

Trådlös laddning

Laddning på språng. Den lättillgängliga laddningsplattan i mittkonsolen börjar ladda din enhet så snart den läggs på plats. 
Front seat in a Ford Tourneo Courier

Justerbart förarsäte

Kör med extra komfort. Inställningar för förarsätet inkluderar ett flexibelt ryggstöd, armstöd samt höjd- och ländryggsjustering för extra stöd. 

Smart teknik

Ford Sync 4

En 8-tums pekskärm kombinerad med enkel smartphoneintegration, röstigenkänning för samtal, molnbaserad anslutning och mycket mer. Nya Ford SYNC 4 ger dig en sömlös, uppkopplad och mer personlig körupplevelse. 
Ford Sync 4 system on a screen in a car

Uppkopplad navigation

Optimera din körning. Med realtidsinformation om trafikuppdateringar, bränsle- och energipriser, parkeringstillgänglighet och information om lokala trafikfaror, kommer du att köra smartare. 
Green Ford Tourneo Courier with white roof driving on country road

Over-the-air uppdateringar

Håll din mjukvara uppdaterad, din Transit Courier effektiv och ditt företag nöjt med uppdateringar direkt. Du kan även ställa in att köra uppdateringar under driftstopp, så att du inte märker av dem alls. 
Ford Tourneo Courier touch screen

Körupplevelse

Drivlina

Tourneo Courier har en anmärkningsvärd bensindriven 1,0-liters 125 hk Ford EcoBoost motor som kombinerar prestanda och effektivitet. Den finns i ett urval av 6-växlade manuella eller 7-växlade automatiska drivlinor.  
Ford Tourneo Courier wheel and front
Ford Co pilot assist visualization

Ford Co-Pilot 360 Assist

Courier kommer med en rad avancerade förarassistanstekniker som standard. Pre-Collision Assist, farthållare, Intelligent fartbegränsare, skyltigenkänning, parkeringssensorer bak, Driver Alert och Wrong Way Alert är några exempel på dessa.
Ford parking assist visualization

Parkeringspaket

Ett paket som innehåller alla funktioner från Ford Co-Pilot 360 Assist, med ytterligare parkeringsfunktioner som parkeringssensorer fram och backkamera för att minska komplexiteten i att klämma sig in i trånga parkerinsgplatser i stan.
Ford driver assist visualization

Förarassistanspaket med navigation

Ett paket med extra funktioner som Connected Navigation, Intelligent adaptiv farthållare (inkluderar körfältscentrering och Stop & Go vid automatisk växellåda), Blind-spot-informationssystem med Cross Traffic Alert, Intersection Assist, Evasive Steering Assist och eljusterbara infällbara ytterbackspeglar.

5 års garanti

Ford tillhandahåller omfattande garantier. Våra personbilar har 5 års garanti eller 10 000 mil (det som inträffar först). Garantin innebär att om någon del i bilen behöver repareras eller bytas på grund av ett tillverkningsfel, kommer delen repareras eller bytas kostnadsfritt av en auktoriserad verkstad, oavsett ev ägarbyten under garantiperioden.
VIKTIG INFORMATION