110 KM
Elektrisk räckvidd*
7
Max antal säten

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Nya Tourneo Connect Plug-in Hybrid

Tourneo Connect Plug-In Hybrid

Tillräckligt stor för att fixa jobbet. Flexibel nog för hela familjen. Med upp till 110 km* elektrisk räckvidd. Nya Ford Tourneo Connect® Plug-In Hybrid ger den perfekta balansen mellan arbete och privatliv. Med dynamisk styling, en raffinerad interiör och en helt digital körupplevelse.

Tourneo Connect finns som 5- eller 7-sitsig samt med kort och lång hjulbas, för ett superflexibelt inre lastutrymme.

Tourneo Connect Plug-In Hybrid blir tillgänglig för beställning senare under 2024. Anmäl dig till nyhetsbrevet och håll dig uppdaterad!

Det bästa av två världar

Nya Tourneo Connect® Plug-in Hybrid ger det bästa av två världar. Med fyra olika EV-körlägen som hjälper till att minimera bränsleåtgången. Och upp till 110 km* elektrisk räckvidd när det behövs. Perfekt om ditt jobb eller din fritid tar dig till zoner med utsläppskrav.

Elektriska körlägen

Nya Ford Tourneo Connect Plug-in Hybrid har fyra tillgängliga EV-körlägen för att hjälpa till att maximera räckvidden. "EV Now" för helt elektrisk körning, idealisk för körning i miljözoner. "EV Auto" stödjer automatiskt elmotorn med kraft från dieselmotorn vid behov. "EV Later" sparar batteriet för senare användning och "EV Reserve" sparar en användardefinierad mängd batterikapacitet för senare användning.

Uppkopplad

Med FordPass-appen kan du övervaka din batterinivåer, se laddningsstatus, schemalägga och övervaka laddning i hemmet och se återkommande laddningstider. Ford Tourneo Connects digitala instrumentkluster visar din eldriftsanvändning och återstående batteriräckvidd.

Sport-läge

Med Tourneo Connect Plug-in Hybrid kompromissar du inte med prestandan. Med den kombinerade diesel- och elmotorn som producerar 350 Nm vridmoment i sportläge får du en dynamisk och sportig körupplevelse.
VIKTIG INFORMATION