TÅLIG & FUNKTIONELL

FORD TRANSIT CONNECT

FUNKTIONELL. ALLSIDIG. SOFISTIKERAD.

FORD TRANSIT CONNECT

Ford Transit Connect

Transit Connect har utvecklats: med sitt sofistikerade nya utseende, modern och uppdaterad interiör och mer avancerad teknik än någonsin.

Transitmodellernas typiska robusthet, tålighet och funktionalitet finns kvar i funktioner som den geniala mellanväggen, flexibla främre passagerarsäten och en nyttolastkapacitet på 870 kg. Men den här exceptionellt sofistikerade skåpbilen på ett ton är nu dessutom utrustad med praktiska körhjälpsfunktioner som i många fall inte är tillgängliga i dagens bilar. Andra handsfreefunktioner hjälper föraren att hålla sig ansluten, kontrollera och hålla översikt på hastigheten och till och med skydda fotgängare som kommer i bilens färdväg.

Den uppdaterade tekniken har även lett till förbättrad bränsleekonomi och lägre utsläpp, vilket så klart även ger lägre driftskostnader. Transit Connect kan även köras på etanol.

360 genomgång

Anpassa din Connect

Modellen som visas är en Transit Connect Active

Gör jobbet mer njutbart

Varje funktion och teknik i Ford Transit Connect är framtagen för att göra ditt liv enklare. Avancerade tekniker som vägskyltsigenkänning och filhållningssystem arbetar konstant för att göra körningen mindre stressande. Andra system, som aktiv parkeringshjälp och adaptiv fartkontroll, aktiveras manuellt för att hjälpa dig när du behöver dem.

Rear view of Ford Transit Connect driving on road with speed sign

Arbeta mer effektivt

Utrustat med ditt val av våra senaste bensinmotorer Ford EcoBoost eller EcoBlue dieselmotorer kombinerar Ford Transit Connect kraft, tålighet och effektivitet. Och med en sexväxlad manuell växellåda eller åttaväxlad automatlåda som båda ger en mer belönande körupplevelse är den här skåpbilen den perfekta partnern för ditt företag.

Car engine rendering

Ditt mobila kontor

Bekväm som en personbil, tåliga säten och förarvänlig körställning gör Transit Connect till en avkopplande och bekväm plats att vara på. Och med tillägget FordPass Connect kan du njuta av wifi i 4G, trafikuppdateringar varje minut, låsa och låsa upp bilen med fjärrkontroll och mycket mer. Det är en nivå av uppkoppling som du hittills bara kunnat uppleva hemma eller på kontoret.

Ford Transit Connect interor drivers seat and steering wheel

Smartare säkerhet

Med en övergripande serie trygghets- och säkerhetstekniker är Ford Transit Connect utformad för att skydda dig, dina passagerare och era tillhörigheter. Vissa system, som kollisionshjälp med upptäckt av gångtrafikanter och nödbromshjälp, hjälper till att minska effekten av en olycka om den skulle inträffa. Andra tekniker, som inbrottssäkra dörrlås och larm i Thatcham Category 1-klass, hjälper till att skydda dina värdesaker så mycket som möjligt.

Ford Transit Connect stopped by man passing on a cross walk

Få ut mer av din skåpbil

Den omgjorda interiören i Transit Connect har mer lastutrymme än någonsin. Du kan frakta varor som är upp till 3,5 meter långa och två europallar. Sidolastdörrarna på båda sidor, som är tillval, gör det bekvämt att lasta i och ur din skåpbil. Och med smarta förvaringsutrymmen överallt i kupén har du aldrig ont om plats.

Man unloading boxes from rear of a Ford Transit Connect
VIKTIG INFORMATION