VEM ÄR DIN VINTERHJÄLTE?

 Sverige är fullt av vinterhjältar: eldsjälar som outtröttligt arbetar för att så många som möjligt ska kunna åka skidor och uppfylla sina drömmar. De är tränare, funktionärer, föräldrar, volontärer och många fler. För att lyfta dessa hjältar så har Ford tillsammans med Frida Karlsson instiftat ett stipendium där du kan nominera din vinterhjälte och samtidigt bidra till din klubb. Allt för att fler ska kunna förverkliga sina drömmar, även i framtiden. 

NOMINERA DIN VINTERHJÄLTE

 Nu har du chansen att nominera din vinterhjälte, någon som du känner har gjort något extra för dig och din skidklubb. Vinnaren kommer att hedras med utmärkelsen Årets Vinterhjälte, och den klubb som vinnaren tillhör får ett stipendium på 25 000 kr, så att fler kan förverkliga sina skiddrömmar i framtiden. 

Nominera här

Fyll i formuläret för att nominera din vinterhjälte, en person som har gjort något extra för dig och din skidklubb. Sista dagen att nominera är den 15 mars 2024. Vinsten består av utmärkelsen Årets Vinterhjälte samt ett stipendium på 25 000 kr som går till den skidklubb som vinnaren tillhör. Vinnaren utses av en oberoende jury och meddelas personligen samt på ford.se och via Ford Sveriges sociala medier den 31 mars 2024.
Tävlingsvillkor

En deltagare kan endast nominera en person. Personen som nomineras måste ha en koppling till en registrerad skidklubb i Sverige och klubben måste finnas med på listan i anmälningsformuläret. Vinnaren kommer att utses av en oberoende jury, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Nomineringsperioden är t.o.m. 2024-03-15 och vinnaren informeras per mail eller telefon.  

FORD + LÄNGDLANDSLAGET

Ford är officiell bilpartner till Längdlandslaget där samarbetet drivs av ett gemensamt fokus på hållbarhet. Tillsammans arbetar samtliga utifrån en gemensam vision – Snö om 50 år, med syftet är att säkerställa att framtidens generationer har tillgång till den snö och skidåkning som vi idag tar för given.