4,4 Sek
0-100 km/h
460 hk
Rå KRAFT
529 Nm
Vridmoment
MER ÄN BARA KRAFT
FORD MUSTANG MACH 1
EN IKON
FORD MUSTANG MACH 1

FORD MUSTANG

En ikon som omedelbart känns igen. Två modeller. Fantastiska Ford Mustang GT har nu fått sällskap av den mest kraftfulla Mustang som någonsin kört på europeiska vägar: Ford Mustang Mach 1.

Båda Ford Mustang-modellerna levererar en euforisk spänning. Båda är aerodynamiskt formade, aggressivt stylade och fullpackade med avancerade funktioner och hjälpteknik. Sportbilar som erbjuder seriös prestanda. Mach 1-motorn är en 5,0-liters V8, kan uppnå kolossala 460 hk och har ett vridmoment på 529 Nm och en tid från 0-100 km / h på 4,4 sekunder med automat och 4,8 sekunder med manuell växellåda. 

INTRODUKTION

Anpassa din Mustang

Modellen som visas är en GT
MER ÄN BARA PRESTANDA
Nya Mustang handlar om mer än bara prestanda. Från förbättringar under huven till bättre aerodynamik. Mustangen är utformad för att leverera spännande körning när du sätter dig bakom ratten - oavsett om det är en söndagstur eller en seriös session på banan. Även om körning är det viktigaste, är det inte det enda som gäller. Både GT och Mach 1 kommer med en rad tekniker som håller dig informerad, uppkopplad och underhållen. Dessutom säkerställer ett bromssystem med hög prestanda, ergonomisk design och högkvalitativa material att du kan njuta av prestandan på ett bekvämt och säkert sätt.

Ford Mustang engine
MED STOR KRAFT KOMMER STOR FINESS
Några av nyheterna hos Mustang kommer du att se direkt. Andra kommer du att höra, känna och förnimma, särskilt med en 5,0-liters V8-motor och det stora utbudet av innovativ ny teknik.

Vi har lagt till dubbla bränslen och högtrycksinsprutning i Mustangs berömda 5,0-liters V8-motor för att ytterligare förbättra prestandan.

Du kan antingen välja en smidig sexväxlad manuell växellåda med hög respons eller en sofistikerad tioväxlad automatlåda.

Med Active Valve Exhaust kan du till och med kontrollera ljudet från din nya Mustang. Välj till exempel Race Track-läget för att släppa loss vrålet.

Ford Mustang exhaust pipes
MER KRAFT. MER FINESS. MER MUSTANG.
Ett magnetstyrt upphängningssystem, en ny 12-tums anpassningsbar digital instrument- och informationsbräda, och avancerade tekniska körfunktioner som inställbara körlägen och farthållarsystemet Adaptive Cruise Control, gör varje körtur i nya Mustang till en oförglömlig upplevelse.

Direkt när du startar Ford Mustang sätts en mängd avancerade tekniker igång som förbättrar din körupplevelse på alla sätt.

Den nya digitala instrumentbrädan med 12-tumsskärm ger dig till exempel information som är optimerad för att passa de olika körlägena: Normal, Sport+, Snow/Wet, Track och Drag Strip. Instrumentbrädan byter till och med utseende för att passa det valda läget.

Mustang har även MagneRide™ stötdämparsystem, en avancerad ny stötdämpning som ger oslagbar kontroll på banan och exceptionell komfort på vägen. 

Och med den adaptiva farthållaren väljer du själv vilken hastighet du vill färdas i. Systemet bromsar eller accelererar sedan automatiskt för att hålla dig kvar i den hastigheten. 

Ford Mustang see through shock absorbers visualization
LUTA DIG TILLBAKA OCH NJUT AV ÖGONBLICKET
Ford Mustang är konstruerad så att du kan koppla av och helt hänge dig åt körupplevelsen – oavsett om du glider runt i stan eller ger dig ut på långväga äventyr. 

Ford Mustang interior front seats
SOFISTIKERAD TEKNIK FÖR DIN SÄKERHET
Mustang innehåller en rad avancerade säkerhetsfunktioner och är utformade att skydda dig, dina passagerare, fotgängare och din bil.

Ford Mustang anti colission assist visualization
VIKTIG INFORMATION