HELT NYA FORD TRANSIT

TUFF. KAPABEL. AUTENTISK

Nya Ford Transit Skåpbil

Trogen sina rötter. Förfinad för att arbeta ännu hårdare. Nya Ford Transit är ett steg upp från sina ikoniska föregångare, med förbättrad funktionalitet och våra mest avancerade uppkopplade funktioner för att maximera produktiviteten. 

BYGGD FÖR EFFEKTIVITET

  • Motor och drivlina är konstruerade för maximerad prestanda.
  • 2,0 L EcoBlue dieselmotor
  • Finns i 4 varianter mellan 130 hk upp till 165 hk
  • Levererar 3 vridmoment mellan 310Nm till 390Nm
  • Välj mellan FWD, RWD och AWD 
  • 6-växlad manuell, 8-växlad automatisk eller 10-växlad automatisk växellåda

Ny åttaväxlad automatlåda

Upptäck Transits nya uppgraderade automatiska växellåda, skapad för att ersätta den tidigare 6-växlade varianten. Med en konsolmonterad roterande växelväljare och rattmonterade paddlar för manuellt växelval är nya Ford Transit designad för att göra mer.
Ford automatic gear shifter wheel
Steering wheel and touch screen in Ford Transit

Interiör

Designad för att arbeta smartare, inifrån och ut. Nya funktioner inkluderar ett 8-tums semi-digitalt instrumentkluster. Den 12” stora SYNC 4-pekskärmen kan paras ihop med två smartphones samtidigt1 och ger trafikinformation i realtid via den uppkopplade navigationen2. Dessutom ger ett inbyggt 5G-modem* supersnabb uppkoppling.
Silver Ford Transit seen from the side

Exteriör

Nya Transit har en uppdaterad framaxel och lättare chassikomponenter för att maximera lastkapaciteten och är utrustad med nya, större 16” hjul. Nya Transit kommer också med ett imponerande utbud av karossstilsalternativ, inklusive skåp, dubbelhytt i skåp, chassi för att nämna några.
Ford driver assist visualization

Förarassistans

Vår mest omfattande svit av förarassistansfunktioner hittills inkluderar Pre-Collision Assist med automatisk nödbromsning, adaptiv farthållare, Lane Keeping Alert & Aid, intelligent farthållare3, automatiska strålkastare och däcktrycksövervakning som standard. 
Ford Transit seen from above with transparent roof

KAPABEL

Nya Transit har upp till 15,1 kubikmeter lastutrymme och upp till 4256 mm lastlängd. Tillvalet Ford Pro Up-fit Integration System gör det möjligt att styra tillbehör från tredje part via pekskärmen.

Hämta prislista

Hämta prislistan för nya Ford Transit
VIKTIG INFORMATION