HELT NYA FORD TRANSIT
TUFF. KAPABEL. AUTENTISK

NYA FORD TRANSIT

Trogen sina rötter. Förfinad för att arbeta ännu hårdare. Nya Ford Transit är ett steg upp från sina ikoniska föregångare, med förbättrad funktionalitet och våra mest avancerade uppkopplade funktioner för att maximera produktiviteten. Dieselversionen av nya Ford Transit kommer 2024.

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få de senaste uppdateringarna.
BYGGD FÖR EFFEKTIVITET
  • Motor och drivlina är konstruerade för maximerad prestanda.
  • 2,0 L EcoBlue dieselmotor
  • Finns i 4 varianter mellan 130 hk upp till 165 hk
  • Levererar 3 vridmoment mellan 310Nm till 390Nm
  • Välj mellan FWD, RWD och AWD 
  • 6-växlad manuell, 8-växlad automatisk eller 10-växlad automatisk växellåda
Ny åttaväxlad automatlåda
Upptäck Transits nya uppgraderade automatiska växellåda, skapad för att ersätta den tidigare 6-växlade varianten. Med en konsolmonterad roterande växelväljare och rattmonterade paddlar för manuellt växelval är nya Ford Transit designad för att göra mer.
Interiör
Designad för att arbeta smartare, inifrån och ut. Nya funktioner inkluderar ett 8-tums semi-digitalt instrumentkluster. Den 12” stora SYNC 4-pekskärmen kan paras ihop med två smartphones samtidigt1 och ger trafikinformation i realtid via den uppkopplade navigationen2. Dessutom ger ett inbyggt 5G-modem* supersnabb uppkoppling.
Exteriör
Nya Transit har en uppdaterad framaxel och lättare chassikomponenter för att maximera lastkapaciteten och är utrustad med nya, större 16” hjul. Nya Transit kommer också med ett imponerande utbud av karossstilsalternativ, inklusive skåp, dubbelhytt i skåp, chassi för att nämna några.
Förarassistans
Vår mest omfattande svit av förarassistansfunktioner hittills inkluderar Pre-Collision Assist med automatisk nödbromsning, adaptiv farthållare, Lane Keeping Alert & Aid, intelligent farthållare3, automatiska strålkastare och däcktrycksövervakning som standard. 
KAPABEL
Nya Transit har upp till 15,1 kubikmeter lastutrymme och upp till 4256 mm lastlängd. Tillvalet Ford Pro Up-fit Integration System gör det möjligt att styra tillbehör från tredje part via pekskärmen.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få de senaste uppdateringarna.
VIKTIG INFORMATION