ROBUST TILLFÖRLITLIGHET

FORD TRANSIT CUSTOM

ENASTÅENDE KAPACITET

FORD TRANSIT CUSTOM

Ford Transit Custom

Transit Custom har alltid varit känd för sin funktionalitet, pålitlighet och säkerhet. Nu med fler innovativa funktioner och ny smart teknik. Den är dessutom ännu mer effektiv tack vare det stora utbudet av avancerade diesel- och hybridalternativ samt olika takhöjder och axelavstånd.

Oavsett ditt företags unika behov, är Transit Custom designad för att hjälpa dig i ditt arbete.

INTRODUKTION

Ford Transit Custom drivetrain

Prestanda och effektivitet

Nya Transit Custom är skapad för att leverera en kompromisslös kombination av prestanda med enastående bränsleeffektivitet och låga utsläpp.
Ford Transit Custom cargo space

Praktiskt lastutrymme

Transit Custom är fullspäckad med smarta och praktiska funktioner som underlättar och effektiviserar ditt arbete. Det generösa lastutrymmet är oerhört lättåtkomligt vilket gör det lättare att lasta bilen. Den är dessutom konstruerad för att hålla nere ägarkostnaderna.
Ford Transit Custom parking on a street

Säkerhet & Trygghet

Transit Custom sätter standarden för kommersiella fordon när det gäller säkerheten för passagerare och last. Det finns flera sofistikerade förarassisterade tekniker som kan hjälpa dig i risksituationer, inklusive Pre-Collision Assist, med fotgängaravkänning och automatiska bromsar. Bilen har även en superrobust kaross, krängningshämmaren (Roll Stability Control) och möjlighet att välja mellan två högavancerade alarm.​
Ford Transit Custom front

Förarassistans

För att vara en medelstor skåpbil är Transit Custom förbluffande smidig. Många fler smarta funktioner tillkommer också vilka underlättar körningen ytterligare. ​ ​
White Ford Transit Custom seen from the side

Komfort

I den välutformade kupén kombineras tålig konstruktion med praktiska lösningar. Smart design som ger gott om förvaringsutrymme. Och med en rad smarta tekniska lösningar som Ford SYNC 3 nära till hands kan du använda kupén som ett bekvämt, mobilt kontor.
VIKTIG INFORMATION