600KM*
RÄCKVIDD UPP TILL
119 KM
RÄCKVIDD 10 MIN LADDNING
SYNC 4A
UPPKOPPLAD
FORD MUSTANG MACH-E
SKI TEAM EDITION
HELT ELEKTRISK
FORD MUSTANG MACH-E

NYA MUSTANG ÄR HELT ELEKTRISK

Fords första helt elektriska SUV har en oemotståndlig design, en banbrytande teknologi och en räckvidd på upp till 6001 km.* 

Mustang Mach-E är en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Gör dig redo att älska bilkörning igen.

*Angiven sträcka är testad enligt WLTP. Faktiska räckvidd varierar och påverkas av ett flertal faktorer som bl.a. körstil, hastighet, utomhustemperatur, elektrisk utrustning, extrautrustning, antal passagerare och last.
Guidad genomgång

Anpassa din Mach-E

Modellen som visas är en Premium
VISUELL INTUITION
Mustang Mach-E har en mängd smarta, uppkopplade funktioner, designade för att göra din körupplevelse så smidig som möjligt.
ASSISTERAR DIN KÖRNING
Mach-E erbjuder smarta funktioner för att assistera din körning och göra din resa säkrare.
ELDRIVEN KRAFT
Levererar blixtsnabb, tyst acceleration och en räckvidd på upp till 600 km1. Ladda hemma eller på någon av många offentliga stationer.
LADDA HEMMA
Att ladda din Mustang Mach-E hemma är enkelt.  Anslut den till ett konventionellt vägguttag med hjälp av den universella laddningskabeln som följer med din bil.
PUBLIK LADDNING
Mustang Mach-E är utrustad för laddning via både AC - och DC laddning, och ger dig tillgång till laddningsnätverk med fler än 450 000 tillgängliga laddningsstationer över hela Europa.
Skidstjärnan och Ford-ambassadören Jonna Sundling laddar för ny säsong i sin Mach-E
Frihet i spåret och elektrisk frihet på vägarna. Flerfaldiga OS-medaljören Jonna Sundling laddar i dubbel bemärkelse för nya framgångar i vinter. Följ med på ut på cykeläventyr i de norrländska skogarna och hör vad hon tycker om sin Mach-E!

VIKTIG INFORMATION