Huvudpartner för Svenska Tennisförbundet

Ford och Svenska Tennisförbundet har ingått ett nära samarbete där Ford är huvudpartner och officiell bil till svensk tennis. Man ska bl.a. verka för att göra sporten mer tillgänglig och få in fler barn och ungdomar i verksamheten.

Ford + Svensk Tennis

Genom samarbetet kommer Ford att stödja svensk tennis och Svenska Tennisförbundets långsiktiga plan Game Change. Ford kommer bland annat att aktivera och sprida förbundets olika koncept för att få fler barn- och ungdomar runtom i Sverige att prova på tennis i olika lättsamma former.

Om Svenska Tennisförbundet

Svenska Tennisförbundet bildades 1906 vars uppgift är att verka för tennissportens gemensamma angelägenheter och verka för tennisens utveckling i Sverige. Svenska Tennisförbundet genomför nu en rejäl satsning genom initiativet Game Change 2030, vars syfte är att skapa de bästa förutsättningarna för morgondagens tennisspelare, såväl amatörer som professionella utövare. Game Change 2030 ska anpassa tennis för dagens och morgondagens samhälle i högre utsträckning, under värdeorden Roligt, Öppet, Utmanande och Hållbart.
Tennis ball on court