Transit Jumbo Volymskåp

ÖKA VOLYMEN 


Ford Transit Jumbo är ett svensktillverkat volymskåp, komplett och fullutrustat med högsta komfort och säkerhet. Skåpet har en praktisk bakgavellyft, klarar 3500 kg i totalvikt och har en stark 160hk Heavy Duty motor med 6-växlad automatlåda som är kompatibel med HVO100.

Dessutom ingår garanti i 5 år eller 150 000 km.

Med ett generöst lastrum, komfortabel förarkupé och praktiska funktioner är denna skåpbilen redo att klara av dina transportbehov.

HVO100 kompatibel

Hydrerad Vegetabilisk Olja (HVO), även känd som förnybar diesel, kan användas i Ford Transit skåpbilar istället för vanlig diesel, utan några förändringar i köregenskaperna. Dieselmotorer som använder HVO startar lättare vid låga temperaturer. Den kan även blandas med vanlig diesel i din bränsletank, så det är inga bekymmer om det inte finns HVO i närheten.

Jämfört med konventionella fossila bränslen kan HVO bidra till förbättringar av luftkvaliteten och minska växthusgaser med upp till 90 procent jämfört med vanlig diesel. Tack vare framställningsprocessen är HVO både renare och har en längre hållbarhet.

Prisbelönt säkerhet

Ford Transit har fått utmärkelsen som en av de bäst presterande skåpbilarna i aktiv säkerhet, tilldelat av Euro NCAP i testet 19 best selling Vans in Europe.

I testet som representerade det dagliga arbetet erhöll Transit guldmedalj. Transits trafikskyltsigenkänning registrerades med den enda perfekta poängen under hela evenemanget, och Euro Ncap erkände Fords teknik gällande krockavvärjning med fotgängaravkänning som en tydligt klassledande funktion.

Transits säkerhetsfunktioner är alla utformade för att leverera högsta nivå av service samt hålla dig, din last och andra trafikanter säkra. Och hjälpa till att hålla ditt företag på vägen.

SPECIFIKATIONER

Garanti gäller 5 år/15 000 mil. Erbjudandet gäller lagerbilar, begränsat antal. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma, varje Fordåterförsäljare äger rätten att sätta sitt eget pris.
Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.
För mer information och lokala erbjudanden kontakta din Fordåterförsäljare.