Nya Fiesta

NJUT AV DAGEN MED NYA FORD FIESTA

En ny och iögonfallande exteriör design ger den ikoniska lilla bilen en elegant närvaro i stan. Samtidigt som framtidens teknik, till exempel en helt ny, interaktiv digital instrumentgrupp, hjälper till att skapa en effektivare och trevligare körupplevelse.

Ett urval avancerade Fiesta EcoBoost Hybrid alternativ ger en mer lyhörd och roligare körning med imponerande bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp.*
Och med ett urval av unika versioner - från Fiesta ST-Line med sportinspirerad styling , till den förstklassiga komforten i Fiesta Titanium, vidare till den robusta karaktären hos Fiesta Active, hittar du en perfekt ny Ford Fiesta som passar dig.

LEVERANS UNDER 2022

Nya Fiesta kan beställas från oktober 2021 med leverans i början av 2022.

DIGITAL INSTRUMENTPANEL

Fiestas nya 12,3 "digitala instrumentgrupp visar förarinformation i högupplösning med hjälp av intuitiva och lättlästa ikoner. Du kan också välja vilken information som visas, inklusive navigeringsvarningar, samt programmera induviduella inställningar för olika förare.

ECOBOOST HYBRID POWERSHIFT

EcoBoost Hybrid Powershift är en sjuväxlad automatisk dubbelkoppling1, som bidrar till att minska koldioxidutsläpp och driftskostnader. Ett större antal utväxlingsförhållanden, lågviktskonstruktion och avancerad dubbelkopplingsdrift, alla arbetar för att leverera smidiga, sömlösa växlingsbyten. Det betyder att Fiesta EcoBoost Hybrid-alternativet ger en mer effektiv och mindre krävande körning, särskilt i stadstrafikens stop-start körning.

ST-LINE VIGNALE INTERIÖR

Ford Fiesta ST-Line Vignale med en unik design på instrumentbrädan, med röda kontrastsömmar, samt  12,3" digital instrumentgrupp.

ACTIVE VIGNALE INTERIÖR

Ford Fiesta Active Vignale med unik design på instrumentbrädan,  med uttrycksfulla blå kontrastsömmar samt 12,3 ”digital instrumentgrupp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer? Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om det senaste från Ford.

*Jämfört med andra icke-hybridmotorer.
Bilen på bilden är en Ford Fiesta ST Line Vignale