Ford S-MAX ST-Line Hybrid
FORD S-MAX ST-LINE
För en aktiv livsstil
FORD S-MAX

Utgående modell

Ford förbereder att gå över till en elektrisk framtid och därför avslutas produktionen av Ford S-MAX. Inga nya bilar kan beställas men ett fåtal bilar finns kvar hos våra återförsäljare. 

Kontakta din återförsäljare för mer information.

Ford S-MAX

Dynamiskt utseende som kompletterar din aktiva livsstil

S-MAX erbjuder nu ett nytt motoralternativ: en 2,5-liters bensinhybridmotor. Förutom minskade koldioxidutsläpp levererar den exceptionell kraft, vridmoment och dragkraft. Det finns inget behov av plug-in laddning och batteriet är dolt under golvet för att inte kompromissa med lastutrymmet. S-MAX har dessutom plats för upp till sju personer. Faktum är att varje tum av den här bilen är flexibelt utformad för dem med en aktiv livsstil.
KÖRUPPLEVELSE
S-MAX förhöjer varje resa. Ett antal avancerade tekniker hjälper dig, under alla vägförhållanden, på stadsresor och vid motorvägskörning. De hjälper dig parkera, varnar dig för fordon i döda vinkeln och mycket mer.

PRESTANDA OCH EFFEKTIVITET
Den tiden är förbi när du tvingades välja mellan kraft och effektivitet. I S-MAX får du en perfekt kombination av båda tack vare innovativ konstruktion och teknik som systemet Auto-Start-Stopp.

KOMFORT OCH BEKVÄMLIGHET
S-MAX skämmer bort alla, såväl förare som passagerare. Upptäck en serie funktioner och tekniker – utformade för att göra varje resa till ett besvärsfritt nöje i all bekvämlighet.

EXTRA KRAFT VID INBROMSNING
Nödbromsassistans (Emergency Brake Assist) hjälper ditt fordon att uppnå maximalt effektiv bromsning i en nödsituation. Systemet styrs automatiskt genom ESP-systemet (Electronic Stability Control) som känner av hur mycket tryck du har lagt på bromsen och ökar det automatiskt vid behov.

VIKTIG INFORMATION